Technicky s tím problém nemám - naopak, jsem zastánce displejových ovladačů a spíš se divím, že jsou tak málo rozšířené.
Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Zlámalík píše:Ono je totiž těžké si přiznat, že jsem vlastně okopíroval ESU...
Petr_J píše:Modelář především staví modely. A nějaké ovladače o které by se musel doprošovat, jsou mu celkem šumafuk. Prostě se spokojí s veřejně dostupnou nabídkou. Toť samozřejmě pouze můj subjektivní názor.
TTmili píše:Prosím prosím, mohl bych mít malou prosbičku, a mohl bys zkusit přehrát firmware s těmi invertovanými barvami jak je v návodu ke konci popsáno. Zajímalo by mě jak to vypadá, podle mě (a pro mě) by to mohlo být ještě lepší než to teď je.
fulda píše:moc si od toho neslibuj, není to, že by jsi dostal černý režim. Z několika důvodů. Výchozí pozadí není bílé ale šedavé. A ten displej není plnohodnotných 24bit na pixel, ale jen tuším 16. Takže některé barvy zmiznou.
fulda píše:Spíš bych mohl pro pokus udělat nějaký experiment, že bych výchozí pozadí udělal hodně tmavé (černou) a výchozí text naopak hodně světlý (bílou). Schválně to zkusím, až se dostanu do dílny.
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník