Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
HonzaM píše:ok, to jsem sice četl, pořád mi ale uniká jaký smysl to má teď tady uvádět, informace že to jde sestavit v N-ku má pro toho kdo staví kolejiště v TT nulovou hodnotu.
mlha píše:tak nulová hodnota informace od MF ukázala, že když to jde v N, v TT to půjde taky. Alespoň tak jsem to pochopil já
mlha píše:tak nulová hodnota informace od MF ukázala, že když to jde v N, v TT to půjde taky. Alespoň tak jsem to pochopil já
HonzaM píše:mlha píše:tak nulová hodnota informace od MF ukázala, že když to jde v N, v TT to půjde taky. Alespoň tak jsem to pochopil já
To je omyl, záleží totiž na tom, zda se v TT vyrábějí příslušné komponenty, z nichž by bylo možné to sestavit. Je dost řešení, která lze sestavit z komponent vyráběných v rozměru N, která v TT realizovat nelze prostě proto, že se v TT takové komponenty nevyrábějí.
HonzaM píše:mlha píše:tak nulová hodnota informace od MF ukázala, že když to jde v N, v TT to půjde taky. Alespoň tak jsem to pochopil já
To je omyl, záleží totiž na tom, zda se v TT vyrábějí příslušné komponenty, z nichž by bylo možné to sestavit. Je dost řešení, která lze sestavit z komponent vyráběných v rozměru N, která v TT realizovat nelze prostě proto, že se v TT takové komponenty nevyrábějí.
mlha píše:HonzaM píše:mlha píše:tak nulová hodnota informace od MF ukázala, že když to jde v N, v TT to půjde taky. Alespoň tak jsem to pochopil já
Velké množství kolejiva se dá udělat doma z prutů a pražců, viz třeba náš angličan....http://www.kzmslovacko.cz/index.php/spo ... cana-k-ew3
Jeňa Sova píše:Já vím, už jsem otravný... Na základě inspirace od Tomáše Lajbla a po vlastních úpravách jsem si navrhnul dvě verze kolejiště. Pořád to nejsou finální verze a určitě projdou úpravami. Mně osobně se líbí víc ta první verze. Co myslíte?
....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků