TT segmenty: PRAHA Řeporyje - Rudná

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: TT segmenty: PRAHA Řeporyje - Rudná

Příspěvekod petr2023 » pát 25 dub, 2025 6:46 am

Nějaký čas uplynul, zároveň se kvapem blíží narozeninové ježdění, tak jsem tu se souhrnem novinek z mého projektu. Všechna návěstidla jsou osazena. Vjezdová změněna na čtyřsvětelná a zároveň zapojena se závislostí na odjezdových návěstidlech, takže ještě jednou děkuji za postrčení - je to mnohem hezčí a zajímavější než ta původně zamýšlená jen dvojsvětelná. Období velikonoc jsem využil k výše avizované úpravě: po dobu výluky na trati, tak místní správa provedla nové usazení vratné smyčky vč. nové kusé koleje. Abych si práci trochu zpestřil udělal jsem si pár obrázků :)
Přílohy
02-navestidla.jpg
01-smycka.jpg
Láska z dětství je silnější než jsem si myslel a tak po 20 letech znovu začínám.
petr2023

Příspěvekod Zlámalík » pát 25 dub, 2025 8:04 am

Hele, tohle je dobrý! Líbí se mi, že máš na kolejišti život, ne vždycky bývá čas to aranžovat a hrát si, přitom to o tolik zpestří provoz.
To by se ti mohly líbit videa Renauda Yvera a kolegy heldvomerdbeerfeld, pro inspiraci.
TT/současnost: Zlámalíkovy mašinky
Zlámalík

Příspěvekod petr2023 » pát 25 dub, 2025 8:49 am

Jojo, já jsem furt takovej hračička a prostě si to občas musím trochu zpříjemnit, aby to nebyla jen nuda. Sice to je jen fotka, ale pak když přijde řeč a něco někomu ukazuji, tak tohle přesně to strašně oživí a i sám rád pak na ty chvíle vzpomínám. I když tam je hodně věcí zatím jen kašírovaných, tak pro tu srandu mi to za to stojí a určitě v tom chci pokračovat. Věřím, že jak bude přibývat krajiny, tak se pak pustím i do podobných videí, jaké jsi tu odkázal :)
Láska z dětství je silnější než jsem si myslel a tak po 20 letech znovu začínám.
petr2023

Příspěvekod Kavka_ » pát 25 dub, 2025 6:40 pm

Tak hlavně, že to nemusíš dělat sám!
Dávám palec nahoru, moc povedené! :)
TT, V. - VI. epocha, ČD
- kolejiště realizovaná na malých plochách neškodí v jakémkoli množství -
Kavka_

Předchozí

Zpět na Modelové kolejiště