Tak jsem přemýšlel, tvořil návrhy a zjistil jsem velmi nemilou věc. Budu muset jít na tři patra, pokud chci soupravy točit jako ve skutečnosti. To se mi moc nechce, ale co mi zbývá. Návrhy mám furt na jedno brdo, takže je ani zveřejňovat nebudu. Na druhou stranu, kvůli přístupnosti SN bych stejně do koncové/největší stanice musel vystoupat minimálně na těch 15 cm. Takže jestli tam budou dvě nebo tři patra už asi nehraje roli. Uvažuji nad klesání tobogánem, ale bojím se toho. Bude moc těžký váhově, je náročný na přesnost... Ještě mě napadla varianta, že by SN bylo v kusých kolejích a na konci bych udělal přesuvnu. Soupravy bych objížděl, je mi jedno, že by byly otočeny stále stejně - u ucelenek ze stejných vozů by to nevadilo a Mn si stejně vozy rozhazuje dle potřeby. To bych se vešel na dvě patra, ale zas ten přístup a nemožnost „jezdit dokola”... 10 cm místa na výšku je asi už hodně málo, přestože by koleje byly hodně u kraje.
Editace:
img8.rajce.idnes.cz/d0801/5/5366/5366927_d6a6893db1e41a052d80c32e9c788d94/images/DS_1.0.jpg
Koncové je nejvýše, výhybna s vlečkou uprostřed, pokud by bylo SN ve smyčce. Pokud s přesuvnou, mohlo by být SN pod koncovým. Ostrý oblouk vlevo před výhybnou v tunelu. Výhybna je na lokálce, hlavní trať končí nahoře - proto tak velké nádraží. Inspirace jednou z Drsných stěn Michala Šuhajdy, ale dopadlo to úplně jinak. Je to těžce pracovní verze, kterou ještě předělám.
Editace II:
odsud mám tu inspiraci
http://drsna.stena.sweb.cz/krajina.jpg