pekl024 píše:Já ti to klidně pošlu v rozlišení k tisku 1:1 , dojdi do nějaké reklamky a oni ti to vytisknou.
Mě to stojí lahev Rulandského
To jako fakt de

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
pekl024 píše:Já ti to klidně pošlu v rozlišení k tisku 1:1 , dojdi do nějaké reklamky a oni ti to vytisknou.
Tomáš píše:pekl024 píše:Já ti to klidně pošlu v rozlišení k tisku 1:1 , dojdi do nějaké reklamky a oni ti to vytisknou.
To jako fakt de![]()
czhunter píše:v Legii na Fakultě Architektury (Poříčí). .
Tomáš píše:Tak v pondělí to zase začne.Tentokrát už správně dle plánku
![]()
,protože budu mít díky Chameleonovi krásný plán 1:1.Pěkně ho rozložím a už to bude frčet.
![]()
Posledních pár dotazů před stavbou:
1)Jak se řeší tak kolejová smyčka v DCC? musí se koleje přeřezat stejně jako v analogu?Pak se musí prej koupit nějaká "krabička",co se stará o polaritu.
2)Co se stane,když nebudu napájet srdcovku EW2? mám ten klín oddělen izolovanýma spojkami.
Přestavování budu mít manuální,nebo pomocí páčkových přepínačů.Ten bude tahat za strunu a zároveň přepínat polaritu.Sice se to může zdát neefektní mít vedle výhybek přepínače,ale pro děti to bude velmi jednoduchý systém.Dalo by se to určitě posunout táhlém někam do "rohu",ale EW2 v oblouku má hrozně silný odpor jazyku a obávám se že by se struna časem kroutila,pokud bude moc daleko.
Další úprava se bude už měnit jen krajinou.Zkusím na tom kolejišti udělat co možná nejvíc viditelné trati i za cenu,nelogičnosti,nebo stylem z tunelu do tunelu.Opět to může sice někoho pobouřit,ale jak jsme se shodli,děti chtějí vidět pohyb.Nevím jak by je to bavilo,když bude vlak v 70% v "tunelu". Pokusím se to nějak nenásilně vymyslet.I když to určitě nebude jednoduché.
Horní smyčku mám namyšlenou ve dvou rovinách.Tzn stanička možná objízdná,nebo jen na tu "830ku" v rovině A.Nepatrné stoupání do tunelu aby ten výjezd ze smyčky byl výš než vjezd do zastávky..Teoreticky by mi to mohlo pomoct ve stoupání.
Další náměty jsou vítány .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků