POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Zbylo vám něco ze stavby? Nabídněte to ostatním. Pouze soukromé nabídky. Komerční věci okamžitě mažu....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Příspěvekod Tomáš » pát 20 led, 2012 4:43 pm

Papa.smurf píše:
Tomáš píše:Vím to na 100% pochybovat o tom nelze...

takže se s penězi rozlučte a poděkujte bezvadně fungující PČR
:evil:

Tak mi vysvětli co s tím má společného "bezvadně fungující PČR". Trošku mimo nezdá se ti ?

Asi jsme se nepochopili,já to myslel ironicky...ten člověk už má min 5let bručet...A ať mi nikdo netvrdí,že ho nemůžou najít,když si chodí v Těšíně na pobočku pro peníze od nás.
"TT" - NYNÍ UŽ DCC - IV 1985-1995 (pád ČSD)
Tomáš

Příspěvekod Jirka1 » pát 20 led, 2012 4:44 pm

Papa.smurf píše:

Tak mi vysvětli co s tím má společného "bezvadně fungující PČR". Trošku mimo nezdá se ti ?
Tomáš to myslel pochopitelně ironicky...
Jirka1

Příspěvekod Tomáš » pát 20 led, 2012 5:06 pm

Jirka1 píše:
Papa.smurf píše:

Tomáš to myslel pochopitelně ironicky...

Přesně tak...jinak co tomu říkáš? peníze jsou v háji,s tím jsem už definitivně smířen.Z mé banky jsem dnes dostal vyrozumění,že poslali Čunderlemu žádost aby love vrátil...že by vrátil o tom silně pochybuji..Jinak na účtu nic nemá..jsou tam exekuce,takže naše love jen plynule dál a Čunderle si vyřešil své průsery..tím pádem už je opět u banky "čistý jako křišťálová koule" a může s účtem dál libovolně fungovat...
Tomáš

Příspěvekod Tomáš » pát 20 led, 2012 6:13 pm

Možná to vyznělo blbě,ale rozhodně nechci házet špínu na policii.Ta se řídí pouze zákony....je mi ale záhadou jak v tom může Čunderle stále pokračovat.K založení účtu je třeba předložit min dva doklady,banka by si pak měla ověřit totožnost člověka kterému účet zakládá.Jak je možné,že založí účet člověku po kterém je vyhláčeno pátrání? Jak je možné,že nehlásí policii "záhadné" transakce na účtu?Všicni jsme dokázali,že je to Čunderle,tak proč stále běhá na svobodě?Mimo jiné se polici on sám na modelbazaru vysmál...Ten člověk stále dokola páchá tu stejnou trestnou činnost a nikdo na něj nemůže? divné..to tady už nejsou žádné páky na to,aby ho někdo dostal?Kolik lidí ještě musí okráct aby ho někdo sejmul.Tady teď nejde o mě a mých 950kč ..i když to pro mě nejsou malé peníze..tady de o princip věci.
Tomáš

Příspěvekod bishop » pát 20 led, 2012 7:13 pm

Dal už jsi na něj trestní oznámení? Jak probíhá?
bishop

Příspěvekod Tomáš » pát 20 led, 2012 7:45 pm

bishop píše:Dal už jsi na něj trestní oznámení? Jak probíhá?

Čundrle už má dávno sedět,další trestní oznámení to jen potvrdí.Jak to probíhá se dozvíš od Medvídka ..já jsem zjistil až dnes,že jde opět o Čundrleho,trochu mě to rozhodilo...trestní oznámeni budem asi podávat hromadně..Pepa by nám mohl poradit jak na to když jsme každý od jinud..já zkušenosti nemám
Tomáš

Příspěvekod Jirka1 » sob 21 led, 2012 1:07 pm

Tomáš píše:Přesně tak...jinak co tomu říkáš? peníze jsou v háji,s tím jsem už definitivně smířen.Z mé banky jsem dnes dostal vyrozumění,že poslali Čunderlemu žádost aby love vrátil...že by vrátil o tom silně pochybuji..Jinak na účtu nic nemá..jsou tam exekuce,takže naše love jen plynule dál a Čunderle si vyřešil své průsery..tím pádem už je opět u banky "čistý jako křišťálová koule" a může s účtem dál libovolně fungovat...
No upřímně, trochu ve mně jednak zatrnulo, ale současně je mi jasné, že peníze jsou v nenávratnu. Na druhou stranu, mohlo nás to všechny vyjít i mnohem dráž.
Spořitelna po mě za reklamaci chtěla 300,- s tím, že majitel účtu musí s vrácením souhlasit. Takže bylo víceméně jasné, že bych ještě vyhodil další 300,-, což mi přišlo naprosto zbytečné a reklamaci jsem stornoval...

Bude-li se řešit nějaká hromadná žaloba, určitě se přidám, ovšem sám jsem v tom skeptický a iluze si moc nedělám.

Po tom, co mi před lety seknul jeden feťák auto (Trabanta) a na policii se ohromně bavili, jestli se to vůbec ještě může krást... :( :( :( ..., lítání po soudech a stejně nic, auto bylo zničeno, takže jsem ho nakonec prodal...

A další zkušenost, kdy nám spoluobčané ukradli kočárek... Sepsání protokolu bylo hotové ani ne za čtvrt hodiny. Když jsem se poptal po známých a za dva týdny se kočárek objevil, šel jsem naivně na policii nahlásit, že se našel. Manželka počkala venku, protože jsem myslel, že to bude hned. Paradoxně se mnou sepisovali hlášení dobrou hodinu a vyslýchali tak, jako kdybych si ho sám ukradl... :(

I když musím zase říci, že v poslední době mám i pozitivní zkušenosti, např. když mě jednou při návratu autem před půlnocí začali po městě příslušníci honit. Vracely jsme se dvěma auty a kolega jel Fábií.
Jenže se někde zapomněl a když jsem za sebou uviděl světla (zase Fábie), tak jsem myslel, že to je on. Svižně jsem zabočil vpravo, pak jel kus v protisměru, protože na pravé straně je tam ulice dost rozbitá, a pak před blokem garáží přibrzdil a zabočil vlevo. Až když jsem zajel mezi garáže, to druhé auto za mnou zablokovalo cestu a rozsvítilo majáky, tak jsem zjistil, že to je policie...
Tak jsem si připravoval doklady, ale byl jsem naprosto v klidu, protože jsem si nebyl vědom ničeho, co bych spáchal...
"Pane řidiči, co tu děláte?" zněl dotaz.
"Jedu do garáže."
"Vy tu máte garáž?"
"Kdybych tu neměl garáž, tak sem do ní asi nepojedu uklidit auto?"
Mezitím vylezla z auta manželka a šla odemklout vrata. "A to je kdo?"
"Moje manželka."
Když žena po otevření garáže přišla blíž, tak se jí zeptal: "Jste jeho manželka?"
"Ano."
"A nepil váš manžel?"
"Ne, určitě ne."
Pak se mi omluvil, že nás obtěžoval a ani ty doklady, které jsem měl stále v ruce, nechtěl. Zeptal jsem se, jestli by mi tedy mohl říci, co se stalo, nebo co jsem spáchal, že mě takhle naháněli... "Nic, nic jste nespáchal, jenom jste prostě jel podezřele a my měli pocit, že se nám tu chcete někde schovat." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No tak to byla spíše taková drobná úsměvnější vsuvka.

Ještě ohledně toho gaunera přemýšlím o jedné věci, ale musím to nejdříve promyslet a prokonzultovat s jistou osobou... I když to neznamená, že by se nám peníze vrátily...
Jirka1

Příspěvekod Petr Zatrepalek » ned 22 led, 2012 2:47 pm

Na to, že by se vám peníze vrátili legální cestou, naprosto zapomente! Hromadná žaloba a výsledný rozsudek, co mám na Čunderleho a spol pakáž doma už přes rok k dispozici včetně stanovení povinnosti k náhradě škody, je naprosto k ničemu... Jediný řešení - najít toho hajzla (tedy přesněji pokud k tomu má někdo chut obětovat další prachy a čas ...) a "popovídat" si s ním... Více bych nerozváděl bych nebyl nařčen k nabádání ke spáchání trestného činu...

Jinak k hromadné žalobě - respektive k hromadnému trestnímu oznámení - stačí se obrátit na "svou" policii v místě bydliště, podat tam T.O. a dát číslo jiného T.O. který už dotyčného drbana řeší... Jinak viz první půlka tohoto vlákna
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod miroslav lengyel » ned 22 led, 2012 5:22 pm

K těm policajtům mám čerstvou veselou příhodu. :D Vyrazili jsme dnes na lyžovačku do Geisingu,kousek za hranice.Na D8,u vjezdu do tunelu stálo policejní vozidlo se dvěma příslušníky a jednou příslušnicí.K našemu velkému překvapení najednou vystartovali a po výjezdu z tunelu nás zastavili.Příslušník přiběhl k autu a když jsem stáhl okénko a ptal se co se děje,se začal omlouvat,že se zmýlili a mysleli,že nemáme na skle dálniční známku. :lol: Podotýkám,že tato je umístěna dle předpisů a oni jsou vybaveni dalekohledem,možná z něj zapoměli sundat krytky,jako svého času jeden americký president,nevím. :mrgreen: V každém případě jsme vysmrděli cca 15 minut,než vše prověřili,když už nás zbytečně stopli,pak nám popřáli šťastnou cestu a bylo hotovo. :mrgreen:
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod Tomáš » stř 25 led, 2012 8:40 am

Mám nové informace.
Skutečně se jedná o Čunderleho.To je už tutovka.Účet který má založený u Unicredit bank je staršího data,tedy skutečně založen "legální" cestou.Předložit stačí u této banky pouze jeden doklad.V té době ještě s trvalým bydlištěm ..nyní už je bez bydliště.
na tento účet je uvaleno několik exekucí,řekněme ve výši několika desítek tisíc korun.Jakmile bude exekuce umořena našemi prostředky,bude opět účet uvolněn.Je už jasné,že peníze nikdy nedostanem zpět "žádostí o navrácení"...
Jediný co by se mohlo zkusit je toto:Peníze které jsem poslali na účet se na něm neohřáli.čunderle si jich moc neužil,hned pokračovali na účet exekutora.Jednoznačně můžeme prokázat,že peníze na účet byly připsány trestnou činností.Proto si myslím,že exekutor by měl sám peníze vrátit nám na čunderleho podat trestní oznámení a exekuci znovu zahájit.
Pokud tomu někdo rozumíte skuste nad tím popřemýšlet.Není přece možné,aby byla exekuce uhrazena z nelegálně nabitých peněz.
Tomáš

Příspěvekod Petr Zatrepalek » stř 25 led, 2012 11:09 am

Podej trestní oznámení a stížnost na exekutora, že jedná ve zločinném spolčení s Cunderlem a že pere peníze pocházející z trestné činnosti... V tuhle chvili mne nic dalšího nenapadá...
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod Jarda H. » ned 29 led, 2012 8:41 am

Rada zdá se dobrá a logická, ale po přečtení starší diskuze nevím, nevím ... viz příspěvek uživatele pod nickem DAN ve starší diskuzi, kde se píše (a dle formulace se zřejmě opírá o text nějakého zákona ?!), především 3.odstavec textu :

Co se týká těch peněz, pokud je na účtě exekuce, v zákoně je to jasně dané, pokud na takový účet pošlu omylem peníze a je ten účet můj nebo mojí firmy, mám smůlu a o peníze přijdu, protože jdou na vrub exekuce.

Pokud prokážu, že s účtem nemám nic společného a exekuce nemá nabytí právní moci. peníze mi banka bez problémů vrátí a výstavci exekuce napíše písemné sdělení o odchodu těchto peněz.

Nejhorší varianta je, pokud peníze přijdou na účet, kde je exekuce, která již nabyla právní moci a částka, kterou tam zašlu stačí na pokrytí celé exekuce, v tomto případě je banka povinná následující pracovní den peníze odeslat exekutorovi, ten exekuční případ uzavře a proti tomu není odvolání ! Takže mám smůlu a o peníze přijdu, protože to prostě nestihnu vystornovat a banka nemůže nést zodpovědnost za chybu klienta. Po té se musím obrátit na majitele účtu a vymáhat ty peníze po něm !!
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod TTmili » čtv 02 úno, 2012 4:18 pm

Nevím jestli to sem úplně patří ale dneska mi přišlo poštou vyrozumění ze státního zastupitelství Karviná o podání trestního oznámení na Pavla Čunderleho (mě napálil 2 roky zpátky jako pí. Svačková). Takže sice ledy se hnuly, ale že by to bylo vítězství si nemyslím. Zvlášť když to nevyšlo ani posledně.
TT
DIGITÁL
Epocha: IV
Snažíme se dokonale napodobit skutečnou nedokonalost, má to význam?
TTmili

Příspěvekod jafobe » čtv 02 úno, 2012 8:35 pm

nejsem právník, ani se v právu moc nevyznám, ale z toho co jsem tak kdy přečetl a za použití svého selského rozumu si dal dokupy, by se to asi i dalo vzít tak, že exekutor, patrně i banka, byť nevědomě napomáhá trestné činnosti, už jen sehnat právníka co by do něčeho takového měl odvahu rejpnout, cestičky v mezích zákona by se podle mě nechali najít s ohledem na to se v naší společnosti děje, a pokud by se takový spor vyhrál, tak by i exekutoři dostali řádně přes prsty
je to ale jen má úvaha, takže ji prosím berte s rezervou

svým způsobem by exekutor mohl být považovám za spolupachatele trestného činu i tím že odebírá peníze z účtu který pachatel užívá k trestné činnosti, oba mají společný úmysl, dostat z lidí peníze, byť každý z jiného pohnutku, pachatel z důvodu svého očištění, spolupachatel (exekutor) z právního rozhodnutí soudu dostat peníze z dlužníka čili pachatele a to nejen ve prospěch věřitele původního dluhu ale i ve prospěch svůj, ale pokud pachatel pokračuje v tresné činnosti a užívá k tomu účet obestavený exekucí a exekutor na to nebere ohled, dá se říci že zneužívá i své pravomoci k páchání trestného činu pachatele
možná by se to dalo obrátit i proti bance, která by měla spíše účet zablokovat pokud se dozví že je využívám k trestné činnosti
jafobe

Příspěvekod loscarlos » pát 03 úno, 2012 10:20 pm

TTmili píše:Nevím jestli to sem úplně patří ale dneska mi přišlo poštou vyrozumění ze státního zastupitelství Karviná o podání trestního oznámení na Pavla Čunderleho (mě napálil 2 roky zpátky jako pí. Svačková). Takže sice ledy se hnuly, ale že by to bylo vítězství si nemyslím. Zvlášť když to nevyšlo ani posledně.

dnes jsem měl ve schránce něco podobného,cituji:
"Obviněný Pavel Čunderle ......
- inzerce na internetových portálech modelbazar,aukro,odklepnuto
- vyrozumění poškozeného o podání obžaloby
V souladu s ustanovením §176 odst.1 t.ř. Vás vyrozumívám o tom, že jsem dnešního dne (1.2.2012) podal k Okresnímu soudu v Karviné.... na obviněného Pavla Čunderle obžalobu pro přečin podvodu podle §309 odst.1,2,3 t.z."
Jsem zvědav,co se bude dít dál......
HO, už nemodelařím, jen si hraju ....
loscarlos

PředchozíDalší

Zpět na Prodám, koupím