Moderátor: Michal Dalecký
Michal Dalecký píše:Ja toho Hektora nafotim poradne zitra. Toho lva asi malovali od rukyCmelaky neste nemam. Finalni pocet budu vedet v patek vecer. Klukum tu honicku nezavidim, ale uz se tesime jako mali kluci. Je to super model. Jeste technicky dotaz k tomu Hektorovi. Ta zahnuta prava houkacka byla u vsech lokomotiv? A ten zeleny pruh na strese take? Nemely nejake zelene verze zelene jen ty armatury a kryt ventilatoru? Diky
martin tichý píše:Nedá mi to, abych na tohle ještě jednou nereagoval.., ta bobina je prostě PARÁDNÍ!!, nejsem nějaký znalec, tedy nevidím její případné mouchy a nedostatky, ale takhle nějak si představuji model za své peníze!!, a nic na tom nemění fakt, že si ho nekoupím, protože na něj prostě nemám..., ale je opravdu krásná, dobrou inspirací pro všechny z Roco, Tillig, MTB...., pánové z těchto firem, takhle to má vypadat!!!
martin tichý píše:Nedá mi to, abych na tohle ještě jednou nereagoval.., ta bobina je prostě PARÁDNÍ!!, nejsem nějaký znalec, tedy nevidím její případné mouchy a nedostatky, ale takhle nějak si představuji model za své peníze!!, a nic na tom nemění fakt, že si ho nekoupím, protože na něj prostě nemám..., ale je opravdu krásná, dobrou inspirací pro všechny z Roco, Tillig, MTB...., pánové z těchto firem, takhle to má vypadat!!!
George V. píše:...a co těmto výše zmíněným firmám brání ten model takto udělat? Já na něm nevidím nic zásadního, co by nešlo udělat velkosériově. Stačí poctivě skutečný stroj oměřit, ofotit, pečlivě prostudovat podklady. A hlavně si dát záležet...
Zx1974 píše:George V. píše:...a co těmto výše zmíněným firmám brání ten model takto udělat? Já na něm nevidím nic zásadního, co by nešlo udělat velkosériově. Stačí poctivě skutečný stroj oměřit, ofotit, pečlivě prostudovat podklady. A hlavně si dát záležet...
Nic jim nebrání, jen taková drobnost - náklady na přípravu výroby a vlastní výrobu.
mlha píše:asi by dražší nebyl,ale výroba nové formy by přišla na tu samou cenu jako ta zmršená,takže asi tak
George V. píše:mlha píše:asi by dražší nebyl,ale výroba nové formy by přišla na tu samou cenu jako ta zmršená,takže asi tak
...nemluvím o nové formě ale o správné formě od prvopočátku
Nehledě na to, že by se forma dala upravit vyrobením nové vložky jenom pro žaluzie. Ale stojí to peníze, to je fakt...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků