od Ossi » stř 14 pro, 2011 6:44 pm
Sleduji diskusi, vidím že se rozjela polemika o tom, zda 12V motor vydrží 16V z napáječe. I když se původně jednalo o otázku modelové rychlosti, přidám pár svých poznatků. V digiprovozu není co řešit, stačí nastavit max. rychlost na CV#5. V analogu jde ovšem o něco jiného.Je samozřejmé, že svorkové napětí na motoru hraje hlavní roli v rychlosti modelu.O rychlosti ovšem rozhoduje motor (i u stejného typu bývají rozdíly; zde hraje roli tuhost ložisek, stav magnetů statoru, stav komutátoru a uhlíků apod). Dále se uplatní soustava převodů, jejich opotřebení, znečištění, stav promazání ... Já mám zkušenost, že dvě stejné lokomotivy (E499.0 BTTB) jezdily s rozdílem rychlosti cca 20%. Stačila běžná údržba a stav se razantně změnil. Přitom obě byly stejně staré, a byly provozovány přibližně stejně. Takže rychlost v analogu je křišťálová koule...
Argument, že dvanáctivoltový motor by měl vydržet 16V je velkou otázkou; v "Bastardovi" od Kuehna jsou montovány 14V motory. Proč asi? Přece jenom spíše motor snese přepětí 15%, než 25%. Já jsem takhle málem připravil kremaci motoru loko Köf II od Arnolda. 16V motoru nechutnalo a vinutí rotoru o "chlup" ztmavlo; pište si, že se mi sevřela zadní část... Zkoušel jsem ho naprázdno před tím, než jsem do loko zastavěl dekodér pro digi. Naštěstí motor přežil. A za další, není pulzák, jako pulzák. Některé dají naprázdno i přes 19V. (Piko SC 4.2 ze startsetu od Tilliga). Napětí na něm spadlo až po zatížení cca 60mA.A tak pozor, aby jste si třeba "neodpráskli" třeba osvětlení vozu s LEDkami. Moje "homemade" osvětlení vozu Dsk odebírá 35mA (2 LEDky). Podotýkám, že měřím klasickým ručkovým měřákem (DU10), který používám již léta. A to nechtějte vidět, co leze z některých pulzáků - na obrazovce osciloskopu to kreslí docela hezké obrázky... Ossi