Moderátor: Michal Dalecký
Petr_J píše:Nejvíce tady kritizují zoufalci, co zřejmě sami nejsou schopni slepit domeček od Auhagenu, natož si doma upravit nějakou mašinu aby tedy odpovídala jejich dokonalým představám. Co je na povrchové úpravě od Roca tak strašně z……..o? Sorry, je to mimo téma, ale...
hummus píše:Petr_J píše:Nejvíce tady kritizují zoufalci, co zřejmě sami nejsou schopni slepit domeček od Auhagenu, natož si doma upravit nějakou mašinu aby tedy odpovídala jejich dokonalým představám. Co je na povrchové úpravě od Roca tak strašně z……..o? Sorry, je to mimo téma, ale...
Příliš tlustá vrstva barvy (někde jsem slyšel, že není nastříkaná, ale nějakým způsobem natisknutá, ale je to JPP), která zalije detaily a u zelenošedého mám na čelech přesah zelené a šedé barvy. U červené verze je problém už jen s tou silnou vrstvou barvy. K pojezdu a tvaru karoserie nemám jedinou výtku.
hummus píše:Příliš tlustá vrstva barvy (někde jsem slyšel, že není nastříkaná, ale nějakým způsobem natisknutá, ale je to JPP), která zalije detaily a u zelenošedého mám na čelech přesah zelené a šedé barvy. U červené verze je problém už jen s tou silnou vrstvou barvy. K pojezdu a tvaru karoserie nemám jedinou výtku.
hummus píše:Příliš tlustá vrstva barvy (někde jsem slyšel, že není nastříkaná, ale nějakým způsobem natisknutá, ale je to JPP), která zalije detaily a u zelenošedého mám na čelech přesah zelené a šedé barvy. U červené verze je problém už jen s tou silnou vrstvou barvy. K pojezdu a tvaru karoserie nemám jedinou výtku.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků