Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
vorech píše: no a co máme řikat my, V a VI epocha je jen u Kuehna a moloseriovci
George V. píše:Ale on toho bastard pro ČSD moc nenajezdil, ještě tak možná prototyp. A to ještě v období, které dělá málokdo (prototyp 1988, série 1991).
psv píše:Preco by sa mal zakaznik skromnit, ked je dopyt na trhu, mala by byt aj ponuka, ktora sa neustale prisposobuje poziadavkam zakaznikov.
Tomáš píše:...ale není to tak dlouho co by jsme byli vděční za jakýkoliv slušný model ČSD,ČD.Máme jich už nýni hodně a furt si stěžujem jak jich máme málo a co se ještě hned dalo udělat...
Trainmaniak píše:Já osobně jsem skoro radši, když žádné pro mě zajímavé novinky nejsou, neboť se těžko odolává. V každé vlně novinek je minimálně vůz, který mne silně zaujme. V "horším" případě je to lokomotiva.
radekkrupka píše:psv píše:Preco by sa mal zakaznik skromnit, ked je dopyt na trhu, mala by byt aj ponuka, ktora sa neustale prisposobuje poziadavkam zakaznikov.
A jsi si jistý, že je v téčku takový trh, na kterém svou teorii stavíš? Na tak malém rybníku se každý sebelepší počin může velmi snadno stát výrobci jeho hrobem... zvlášť když většina výrobců, kteří u nás něco malého vyrábí, jsou v podstatě normálně zaměstnaní lidé a modely si dělají po večerech, ve svém volnu, jako fyzické osoby! Zkus si v pozici takového člověka narvat rodinné úspory do vývoje modelu a čekat, jestli se to chytí...
Tkadlec Jaroslav píše:jen odbočím trochu od tématu ten vůz BDa první je co zač ? díky
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků