No tak na těhle fotkách vyniklo pár detailů co mi uniklo. Ale jsou to spíš problémy montáže takže to se dá řešit. Konkrétně mi přijde že jeden vzduchojem je posazený o něco víš než druhý. Potom mi ještě příjde že je moc velká mezera mezi rámem a podvozky, ale třeba je to opravdu jen zdání. K madlům bych řekl asi tolik že ty u dveří jsou dobrá (možná na tom svým ale zkusím udělat to madlo tak jak má být, ale v sériové produkci chápu že je to skoro nemožný, nepočítámli lept), ale ta na čelech nad světly jsou taková poházená. Zato ty co jsou před okny jsou vsazená čistě ale moc vysoko. Takhle by přes ně fýra viděl velký kulový

. Toliko k montážním věcem.
Teď něco k věcem s kterými už se asi nic neudělá. Fakt je že má očička trošku dál od sebe než by měli být, škoda, ale ztratí se to, pořádně to vidím až z čelního pohledu, předtím jsem ale měl podezření. Ta nádrž, no myslel jsem že bude tahle jen na předprodukčních, z recenze se dozvídám něco jiného. Tohle je největší mínus celého modelu. Pluh, kdyby byl k modelu alespoň jeden plný, tak bych se teprve rozčiloval že není děrovaný, takhle tam je jedna dost velká díra. Škoda jen že na něm není zásuvka mnohočlenného řízení. Tabulky to je kapitola sama pro sebe a popravdě mě ani tolik netíží, na většinu modelů stejně dávám leptané tabulky s čísly podle konkrétních strojů, a tohle nebude vyjímka.
Jinak ale je model i proporčně hodně podařený, a oproti Brejlákům je vidět i velký pokrok nejen ve zpracování ale i v tom že bylo věnováno dostatek pozornosti detailům. U Brejláka mě donutí ke koupi jedině jedný stroj a to ještě čtyrkový, tady mě ale nic ke koupi nenutí, tuhle bardotku prostě chci.
Jen mám dva dotazy. Jeden na p. Daleckého a druhý na p. Báňu (pokud to tu teda ještě sleduje).
Pro p. Daleckého: Co stěrače, jsou někde přibaleny s nějakými doplňky nebo nejsou?
Pro p. Báňu: V soboru jsem se na to zapoměl zeptat, ale jak moc by bylo možné prokombinovat formy pro II a III sérii. Myslím že nejsem jediný kdo by měl zájem o T478.1107 (751.107 -> 749.107), problém je že má bočnice třetí série, ale střechu druhé série (bez tlumiče a pod, komín na původním místě). Pokud by šli formy prokombinovat tak máte minimálně 3 verze náterů co by na tu mašinu šly, takže by to mohlo být docela zajímavé zpestření.