Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Petr Zatrepalek píše:Přesně jak píšeš, Martine - když člověk netrvá na rozpojování spřáhly, je to co píšeš nejjednodušší způsob. V listopadu jsem sehnal super malý konektory i se zdířkami v elektroshopu na Karlově náměstí v Praze, vzal jsem bohužel jen 2 na zkoušku na mojí "němce", chtěl jsem je pak koupit do zásoby ale krámek se bohužel přesunul neznámo kam...
Jinak k tomu ROCO spřáhlu - poptával jsem to, a skutečně je to už nesehnatelné... Zatracení Rakušáci, takhle člověka navnadit a pak! Maj to v katalogu 2007 a najednou šlus... Toho Fleischmana mi ukazovali v Německu, ale jak se píše výše - jde to blbě rozpojovat, navíc to fakt není nic levnýho. Asi budu muset řešit taky samo domo - jako u skutečnýho vagonu tam asi dám "jako" hadice a zkusím sehnat ty konektůrky co měli v tom krámě na Karláku.
Michal Šuhajda píše:Díky za informace i za fotku. Ještě popřemýšlím a zkusím vymyslet ještě něco jinýho. Konektory jsou na nic rozpojovat a spojovat při každém objíždění v koncové stanici...
Jízdní vlastnosti bych potřeboval zlepšit, ale ty spřáhla vyadají dost děsně a navíc normálně používám MM od Kadee, takže by 810 a 010 byly nekompatibilní se zbytkem vozového parku.
Ano takováto spřáhla jsou v praxi použitelná jen pro nějaké ucelené soupravy. Např. dvě 810 na každém kocnci (jedna dummy) a dva vlečnáky uprostřed.
Který je nejvhodnější? Zatím používám Lenz silver a ten si s tím moc poradit neumí.Pro DCC provoz je možno pořídit dekodér, ke kterému lze připojit kapacitor, který může pomoci vyřešit drobné přerušení napájení.
Jasně, ale když mi ta 810 občas zlobí i na jednolitém kusu flexi koleje (samozřejmě přečištěném gumou) asi bude chyba někde jinde. Nepomohla ani změna připojení motorku dle Zdeňka Valtera. a úprava sběrných plechů... ale to patří do jiného tématu třeba: 810 od Bramosu zlobí a co s tím.Primárně je ale podmínkou kvalitní kolejivo, polarizované srdcovky.
Michal Šuhajda píše:Ano takováto spřáhla jsou v praxi použitelná jen pro nějaké ucelené soupravy. Např. dvě 810 na každém kocnci (jedna dummy) a dva vlečnáky uprostřed.
Nad tímhle řešením jsem taky uvažoval, ale to nepotřebuju spešl spřáhla a propojím soupravu konektory a drátky.Který je nejvhodnější? Zatím používám Lenz silver a ten si s tím moc poradit neumí.Pro DCC provoz je možno pořídit dekodér, ke kterému lze připojit kapacitor, který může pomoci vyřešit drobné přerušení napájení.Jasně, ale když mi ta 810 občas zlobí i na jednolitém kusu flexi koleje (samozřejmě přečištěném gumou) asi bude chyba někde jinde. Nepomohla ani změna připojení motorku dle Zdeňka Valtera. a úprava sběrných plechů... ale to patří do jiného tématu třeba: 810 od Bramosu zlobí a co s tím.Primárně je ale podmínkou kvalitní kolejivo, polarizované srdcovky.
vape777 píše:Ďalšia možnosť k osvetleniu vozňov je použitie "Digital LED". Je to vlastne DCC dekoder s doskou plošných spojov osadenou SMD LED diodami. Dá sa to kúpiť na nasledovnej adrese http://amw.huebsch.at/. Bližší popis je v sekcii digital LED http://amw.huebsch.at///Produkte/Digital_LED.htm. Cena je 25 EUR za prevedenie so žltými, bielimi alebo v kombinácii týchto farieb LED.
orkan píše:Souhlasím.
Taky bych si pár kusu vzal, ale s pladbami do zahraničí nemám zkušenosti.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků