radekkrupka píše:Také moc nechápu, jaké reakce jsi čekal? Popíšeš jakousi ideu, jakým směrem se budeš ubírat. Není co komentovat?
Snad se nepletu, ale pokolikáté už měníš celkovou koncepci? Na začátku vlákna tvrdíš, že je to návrh pro nějakého kamaráda a o pár vláken dál jedeš v první osobě? Máš v tom trochu hokej ne?
Tak abych to uvedl na pravou míru:
od loňska jsem se ubíral směrem domácí modulovky to jistě víte.V půli prázdnin letošního roku jsem byl požádán o pomoc při stavbě kolejiště pro kolegu.Námětů a připomínek zde padla spousta.Já nechal vyrobit rám.Nakonec to dopadlo tak,že se celá moje "modulovka" přestěhovala ke kolegovi a u něj už funguje...má pevné místo je stále sestavená.Vše funguje na 1* dokonce se rošiřuje a staví se 2,5m dlouhá stanice.Tohle mě zvláště těší,že mé dílo nakonec dodělá někdo jiný a nepříjde vniveč.
No protože mi zbyl ten rám,tak jsem se doma opatrně zeptal asi koncem srpna co kdybych ....
Získal jsem povolení z hlavního stanu

s tím,že musím zapojit děti...proč ne..
Mám rozdělaných několik projektů..úspěšně dodělávám hnací stroje ČSD nyní už i s digi (5 už frčí k plné spokojenosti) vozy komplet kovová kola (asi 120kusů) teď stavím dlouho odkládané stavebnice LPH. Chystám se doplnit kinematiky.No projektů mám hodně na X let dopředu...bohužel jen to "testovací vlakodrom" chybí....na co mít 5typů brejláků když je není kde projed..a časově mi modulové setkání nevychází