Tillig plánuje odvetný útok za sergeje a příští rok chce proti ROCu vytasit Br 38

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
lisacik píše:MOL píše:Už se objevují některé novinky z Lipska. Kres má v plánu motorovou jednotku SVT 137 ,Köln´, (http://www.elriwa.de/de/Kres-1372-Trieb ... eilig.html) známou z vlaků Mír/Frieden a Vindobona, případně také jako M494.0 ,Modrý blesk´...
M494.0 by bola krasna, ale bojim bojim co sa tyka ceny(uz maju info aj u Kresa http://www.kres.de/produkte.html).
Mala VT 135 062 co je vlastne M140 bude stat u http://www.elriwa.de/de/Kres-1352-Trieb ... Ep.IV.html 169 € to je dost.
Celkom by ma potesilo, keby ako reakciu na Kres Tillig nejak upravil svoju SVT 137 DR *HAMBURG*.
Lisko
olik píše:Ahoj Vsem
Ted jsem prijel z Lipska
Musim rict ze to bylo jine Lipsko nez co zname,Malo nakupujicich i malo vystavovatelu,a kdyz uz tam nekdo byl tak to byla slabota....
U Tilliga byla na fotce BR 38 pry vlastni konstrukce zadna Jattka prepracovana...Bude se zvukem a kdyz se vejde kourovy generator tak tam pry bude,cena by mela bejt take nizsi,ale je to novinka az na pristi rok...
Roco zamracenou zatim neplanuje .....![]()
jinak ta BR 58 je novinka na pristi rok......
Kuehn na stanku nemel ani mustr Y 2kl takze si asi pockame.......koleje tam mel ale jen 4 druhy..... a Kres tam mel fotky SVT 137 KOLN...
jinak nic noveho se nekonalo,ani zadne zajimave ceny nic ,ani shop Sebnitz neprekvapil......
Takze kdo tam nebyl o nic neprisel
lisacik píše:SVT "Hamburg" uz bol stiahnuty z vyroby. Takze bud je to nerentabillny produkt, alebo vyrobca planuje upravu.
Pardon nieco mi uslo? Kedy bol oficialne vyrobeny/predavany M297.006 CSD od Tilliga? Nieco som prepasol? Viem, ze v poslednej dobe par kusov mal v ponuke DS model http://www.modelyasport.cz/m_tillig-dsmodel_M297.html, ale to bol bol prestrek s obtisky a nie tilligova varianta SVT "Hamburg". Keby to bol tovarensky kusok uz by som ho urcite mal doma (nie preto, ze depo BA, ale preto, ze je to sucast dejin CSD) O tom modele snivam snad od casu ked ho prevzal Tillig (jedno ktory) od Jatta. Xkrat som sa snazil o prehovorenie kompetentnych, aby to islo cez limitku napr. cestou TT vikendu, ale bolo to udajne moc nerentabillne. Hlavne, ze Tillig vyrobil tu sanitnu verziu, ktora v niektorych obchodoch bude asi smrdiet az pokial sa nerozpadne (ked som sa spytal naco to objednali bolo mi povedane, ze to bolo v baliku pribalene a najlepsie je, ze si to neobjednali)
Viem, ze by sa CR/SR nepredalo 300 kusov, ktore su u Tilliga standardom pri objednani, ale TT vikendova varka by sa predala pri tom istom variante predaja, ako bol pouzity pri Hekttorovy vo verzii CD, ked okrem TT vikendu bol dostat aj v inych obchodoch (nie kazdy ide na TT vikend, ale preferuje toho svojho predajcu)
Predpokladam, ze ked si moj prispevok precita zastupca Tilliga CZ/SK asi ma schladi(myslim na moznost vyroby M297.006 CSD od Tilliga), ale co uz.
Lisko
MOL píše: ..... Tillig plánuje odvetný útok za sergeje a příští rok chce proti ROCu vytasit Br 38
Radek Strnad píše:Tu M297.0 už jsme tady probírali.Navrhoval jsem ji jako možnost pro TT-víkend.Byl jsem tuším schlazen tím,že by na ni nebyl odbyt.Já si stále myslím,že by odbyt byl.Je to tak odlišný model od všeho ostatního,že by si ho spousta lidí ráda koupila.Vím o hromadě kolegů,kteří by ho rádi provozovali na kolejišti nebo měli ve sbírce.Jasně,že by stál víc peněz,ale při dobré propagaci-kdo by odolal.Nic takového tu v barvách ČSD nikdy nebylo a hlavně,pěkně to vypadá-s tím znakem pětiletky....no......byla by to jistě změna na přebrejlovcovaném a přehektorovaném trhu.
olik píše:Take bych jednoho koupil,ale musi to bejt tovarni model,zadnej domaci produkt od pana Novaka.....Takze Davide prosime Te zeptej se jako nas zastupce Tillig CZ
diky Petr
olik píše:Take bych jednoho koupil,ale musi to bejt tovarni model,zadnej domaci produkt od pana Novaka.....Takze Davide prosime Te zeptej se jako nas zastupce Tillig CZ
diky Petr
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků