Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Petr Zatrepalek píše:A dodal Libor Schmidt i zvuky českých mašin? Německý není tak velký problém nahrát si sám...
Ferda píše:Je fakt, že třeba Serjoha se platí extra a má německé hlášení.
Houmr píše:Ferda píše:Je fakt, že třeba Serjoha se platí extra a má německé hlášení.
Máte někdo toho Sergeje v Zimo, celkem by mě zajímalo srovnání s ESU
Petr Zatrepalek píše:A je to skutečně M152 a ne co "jen" jako šukafon má hlučit? Co vím "origo" M152 dělá/l Ungr a od lonska Artol. Pokud je to autentický zvuk m152, nahraný grátis, tak je to bomba a není co rešit odkud brát dcc "výzbroj" do mašin!
Petr Zatrepalek píše:Jinak co vím, tak moravskými luhy a háji už kolují zvukový dekodéry na tyhle mašiny - rosnička, mráča/brejlík, m152, m131, čmelák. Nemá to taky původ u L. Schmidta? Mám to od klientů co ke mě dávaj tyhle mašiny na dodělávky a patinaci...
spikeHO píše:M131 bych bral všemi deseti![]()
spikeHO píše:Jacek: musím se přiznat, že při hledání všemožných zvuků Hurvínka, jsem si stáhl i zvuky z tvých stráneka to se dá celkem použít. Ono právě v Zimo sound programmeru můžeš vytvářet vlastní zvukové kolekce. A například u diesela lze zvolit mechanickou převodovku a počet kvaltů. No a pak jen přiřadíš ty správné zvuky na to správné místo
Ale jednotlivé zvukové stopy musí být perfektně připraveny aby na sebe vše navazovalo. Rozhodně je to řešitelné. Ale zabere to spoustu času...
spikeHO píše:I závislosti na výkonu umí! Teda alespoň zimo. To už se potom nastavuje v příslušných CV. A funguje to úžasně.
Jacek píše:V tomto je např. M 152.0 od Artolu naprosto mimo realitu, neřadí vůbec.
Jacek píše:Ta M 152.0 např. na první a druhý stupeň (hydromechanika) jede na plné otáčky motoru. Pak se ale zařadí druhý blokovaný stupeň a motor je spojený s nápravou čistě mechanicky, mění otáčky podle rychlosti jízdy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků