A dost, končím s nesouvisejícími příspěvky a jdu pokračovat v učení

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Michal Šuhajda píše:....... prosím uživatele o vkládání příspěvků (obrázků, tabulek, map) s co nejúplnějšími údaji. Pokud toto nebude respektováno, prosím o zásah administrátora a vymazání matoucích a neúplných příspěvků.
Za dodržování děkuji.
Sandy píše:Nikoliv diskuse o tom, že tunel na kolejiště nepatří neboť na síti ČSD (ČD) zaujímá jen nepatrný zlomek tratí a JÁ bych si ho na své kolejiště nikdy nedal apod.
chameleon píše:... ukázka nehospodárnosti fotografie vlaku ČD - sestávajícího myslím pouze z Brejlovce + 1 vozu typu Y![]()
..... mohl by to být argument proti těm, kteří hájí nějaký minimální počet Y vozů v soupravě a hodilo by se to majitelům kolejišt s velmi krátkými délkami staničních kolejích....
fruafru píše: ...... ..
Doufám že tohle téma někdo zamkne a smaže...
fruafru píše:Původně jsem se nechtěl vyjadřovat, ale ještě jednou budu muset.Sandy píše:Nikoliv diskuse o tom, že tunel na kolejiště nepatří neboť na síti ČSD (ČD) zaujímá jen nepatrný zlomek tratí a JÁ bych si ho na své kolejiště nikdy nedal apod.
Dal jsem si tu práci a původní téma jsem si znovu prošel. Nejspíš jsem úplný dement a neumím poznávat písmenka. Statistiku tunelů jsem ve svém příspěvku umístil prostě jen tak, zásady, pověry, mýty. Třeba se to bude někomu hodit. " ...z toho vyplývá že by tunely měly být na kolejiští spíše vyjímečně...". Jednou jsem se zmínil "...že mi na spoustě kolejišť tunely vadí..." Né z důvodu že bych je na kolejiště nikdy neumístíl, ( ve všech náhledech a pláncích, mám tunel, jestli né
tak jsem ho tam zapoměl udělat.), ale z důvodu že krajina připomíná ementál. Někteří diskusníci, prostě nemají o čem psát tak se chytnou maličkosti. Hle tu se někdo zmínil o tunelech ....hmmm, to je ta díra v zemi... jooo..hurá na něho!!!
Možná si dám tu práci a jako "Nepřítel tunelů číslo jedna" tady někdy umístím pár obrázků z dvoupatrového kolejiště, kde žádný tunel NEMÁM. A možná si tu práci nedám![]()
Jestli někomu jako zásady, pověry a mýty poslouží že si někdo hraje s dřevěným vláčkem na niti......Taky jsem měl plastový vlak, páru a dvě bajky. Jenže mi to připadá na jinačí téma: "Jak jsem se dostal k modelařině", nebo tak něco..
Doufám že tohle téma někdo zamkne a smaže...
chameleon píše: .... Jardo promiň mohlo to být o pár čísel dříveale nehledej se s tím, tak důležité to není.
... jak tam nacpat koupeného brejlovce s třemi patry od kuehnaVzpomněl jsem si na fotku a řekl si, že snad ani ty dva kousky nebudou tak vadit, však je to jak ze skutečnosti
Ikdyž teda zatím jsem po nejkratším vlaku z pater nepátral
chameleon píše:Ikdyž teda zatím jsem po nejkratším vlaku z pater nepátral
Uživatelé procházející toto fórum: carter88 a 6 návštevníků