kiski píše:Milane táto smyčka...
...sa kde konkrétne v pláne nachádza?? Nejak si ju neviem zakomponovať do návrhu...
Zapoměl jsem označit návaznost.Na prvním plánku napravo výjezd kolejí,data R353/R396-75°.Na to navazuje ona spirála.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
kiski píše:Milane táto smyčka...
...sa kde konkrétne v pláne nachádza?? Nejak si ju neviem zakomponovať do návrhu...
kiski píše:Aha, teraz mi to je už jasné...Som zvedavý na realizáciu, je to dosť obtiažny plán koľajiska... Ale nááádherný...
celkom ma zaujíma osadenie koľajiska návestidlami, obzvlášť teda tá dvojkoľajka... A aj elektrická časť bude zábava, smyčky sa tam pretínajú priam s radosťou
držím palce...
lajblt píše:Pokud se bojíš zapojování smyček, máš možnost vynechat v SN všechny kusé koleje a tím i propojku mezi oběma traťovými kolejemi. Pak to bude úplně triviální - zůstane z toho v podstatě "placatý" ovál.
suvis píše:S tím polystyrenem je problém, že SN je celkem členité a polystyren by nemohl být přilepen k základové desce, což bych bral jako ideální technologii. Stoupací smyčka bude muset být na desce určitě, viditelná dvojkolejka pravděpodobně taky a horní stanice... No, nevím. Bojím se, že od tohoto návrhu budu muset upustit. Tolik zkušeností zase nemám. Nebo vymyslet jinak SN. Houmrovo řešení je dobré, leč v tomto případě asi nepouzitelné z důvodu málo prostoru. Taky se bojím elektroniky - jak pozapojovat moduly zpětných smyček...
suvis píše:No jo Milane, ale to by se pak z lokálky po dvojkolejce jezdilo po nesprávné koleji. Mimochodem, kolik by těch modulů zpětných smyček bylo potřeba v současném zapojení? Já se elektriky nebojím, ale v DCC jsem absolutní amatér... A tu překližku nemám kde vyřezat. Budu se muset zkamarádit s někým, kdo v tom dělá
miroslav lengyel píše:Pokud to chceš zapojit tak jak máš v úmyslu,tzn.jeden modul na 2 respektive 3 koleje,tak si to pořádně vyzkoušej abys neměl problémy.Jestli na zbývajících kolejích budou stát vlaky a budeš vjíždět dalším,tak to modul nemusí utáhnout.Bez osvětlených vagónů to ješte půjde,ale jakmile je osvětlíš můžou nastat problémy.Já měl hoňky s jednou mašinou a 3 mi osvětlenými dvouosáky.Pravda je,že mám ještě ten původní modul bez vyměněných odporů,teď už snad ty reversy vylepšili.
Míra
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků