Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf, 123.marek
saman55 píše:Uprostřed vyhybky je obdelníček jehož posunutím se nastavuje pružinka pro přítlak jazyků.Dá se posunout tak že vyhybka jde zlehka a přestaví ji i mašina pokud ji řízne.Skus ji povolit a uvidíš.Zpět se to dá dát vždy.
Jojo píše:Ahojte. Mám problém s prestavovaním 3 cestnej výhybky a prestavník PL 10W a prídavný prepínač PL13, cez TC 7 Silver. Niekedy sa stane ,že TC výhybku neprestaví![]()
. Cez ovládanie cez MM to ide a aj v edit mode v TC. Neviem kde je problém? Vačšina asi používa PL10 . Nemaju tie PL10W aj manšiu silu oproti týmto nízkoodberovým? Vymenit prepínače PL 13 som skušal,nastavenie pružiny vo výhybke tiež.
![]()
Nechcem íst dalej pretože to nefunguje spolahlivo.Bolo mi odporučené použit PL 15 na montáž pod dosku ,ale stavám na PS takže zo spodu neuchýtávam.Proste TC to 5 krát prehodí a 6 krát nie.
![]()
Vymenit tie zelené za čierne? Nemal niekto takýto problém?
![]()
Dost ma to ......Že by šetrenie energie bolo v tomto prípade na závadu.
![]()
Tie prídavné prepínače podla mna kladu dost značný odpor.Bez nich to ide ok.
Tak fakt neviem. Prejdem na nevodivé srdcovky? t.j kašlat na prepínače,alebo "silnejšie" prestavniky?
![]()
Každá rada dobrá.
DCC komponenty idu ok
tak nejdu mechanické
![]()
Jojo píše:Ahoj. Tiež mám DCC kolaje . Ale ja mám problém skor v tom ,že program TC7 neprestaví výhybku z určitej polohy do určitej. Ale už sa na tom pracuje.![]()
Ide o to ,že sa dostaneš do polohy ked jeden prestavník musí prestavit aj ten druhý ,aby som docielil požadovaný smer.
![]()
![]()
![]()
Možno je to v tom ,že požívam PECO prestavníky aj kolajivo a je na to potrebná dost velká sila. Som rad za odpoved. Pripojený som na master modul.
Zpět na Elektrika a elektronika
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník