Ahoj bando,
tak jsem tu pár dní nebyl a jsem moc rád, že jste tu steskem nepomřeli.

Ale vážně, vezmu to tak jak jse¨m narážel na jednotlivé podměty v diskusi.
Pokud jde o Brněnský sraz tak pátek 8.7. je pro mě ve Slunečnici schůdný, pokud jde o vláčkový výlet, tak já určitě vyrazím směrem Lednice a Poštorná..., ale směru na Znojmo se taktéž nebráním... v obou případech bych sebou vzal i mladého modeláře...
Pokud jde o zadávání dalších překližek (TomášC), výkresy na zatáčky mám, pokud je někdo chce pošlu, ale zatím je mám pouze v PDF, přeexportuji to pro formát co používají při řezání vodou, to je práce řádově na jednu-dvě hoďky, akorád to musím pořádně zkontrolovat, něco jsem dělal v Corelu, něco už v CADu, dost možná že do CADu převedu všechno, to by neměl být časově tak velký problém. Dále zvažuji do CADu převést něktreré díly pro rovné moduly, přesněji všechny čela a také ty "Téčka" co drží trať, myslím že by o usnadnilo výrobu, nechci vůbec vědět jakým způsobem jste kluci na koleně vrtaly a prožezávali ty válcové otvory.
Za mě zvažuji do čeho bych šel, mám relativně málo času, dost projektů co chci dodělat + práce na RD. Taky chci případné další věci tvořit aby v byly v rámci mého domácího projektu, a tam zatím trošku váhám, dokonce i s tou stanicí Lednice - ani tak jestli ano nebo ne, ale spíše jako formu přesně zvolit, pro můj domácí projekt je Lednice hodně dlouhá, pro modulovku je zase na hraně pokud jde o délku dopravních kolejí, takže řeším zda neuděl stanici kratší, s tím že na modulovku se boudou vkládat prodlužovací díly, a nebo zda pro domácí projekt nevyužívat jen část stanice Lednice. V tom zatím váhám, ale na srazu bychom to mohli probrat.
Add. Lubomírův KOKEK: já zvolil 3mm silnou pěnovku pod sádrokartony, poměr cena, kvylita je bezkonkurenční, skvěle se z toho dělají oblouky ale problém je skosení hran, takže bych Lubomírovi ale případně i dalším doporučil 3mm desky styroduru co se dává jako útlum kročejového hluku pod plovoucí podlahy, 5m krychlových stojí asi 300,- Kč, takže to jej na doživotí (nebo pro nás v Brněnské modulovce na hodně dlouho), skvěle se to krájí nožem či skalpelem a hlavně se z toho skvěle tvaruje i to lože pod štěrk.
TT, I a II. epocha, jihomoravská lokálka, začátek dvacátého století