Já teď rozjímám nad zbožím, které jsem převzal od Martina a viděl jsem, jak poměrně snadné je s tím pracovat (peníze jsem už poslal

Přemýšlím o následujícím. Na přítomných modulech byla vidět jistá hrozba dyzajnové různorodosti povrchů. Tím vůbec nemyslím jiný odstín stejného štěrku způsobený použitím odlišných lepidel. I přesto, že jsme si plácli nad koncernovými travami, nevím, zdali se nám podaří alespoň částečně povrchy sjednotit. Rozhodl jsem se prozatím travnit pouze nejbližší okolí trati. Nafotil jsem si okraji trati na modulech Tomáše_C a Martina z kusím to udělat stejně/podobně. Zbytek až jak dopadnete vy ostatní se svými moduly. Každopádně abych eliminoval odchylky, budu kupovat už jen od Martina (pokud bude dál obchodničit

No a o těch mých kolejových rozhraních snad ani mluvit nebudu. Prostě katastrofa, která je vidět i na fotkách. Oblouky už nechám, ale pomníkovou rovinku s mostem čeká rekonstrukce (teď vidím, jak je důležité, aby modul prošel setkáním ještě před zaštěrkováním) Takže Pavlovice přátelé spatříte nejdříve jako holé dřevo.
Pokud by se někdo pověnoval šablonám pro umístění kolejiva na rozhraní, bylo by fajn.

Na Pavlovice budu chtít asi jen tři moduly po 80ti cm. Tu vlečku když tak sfouknu metrovým modulem, co tu mám od Michala. Jakou vlečku byste chtěli v Pavlovicích? Do paprčkárny se mi nechce, cukrovar bude chtít doposud nevyřešenou, řepu, jaký máte vůbec vagony?
Na rozpojování při posunu navrhuju pořídit si povinně pro každého účastníka setkání nějaké rozpojovátko. Rozpojovači bych si moduly nehyzdil.
UF, snad jsem na nic nezabudnul a zdravím všechny, kteří se dočetli až sem