mnitka píše:Ještě bych se rád omluvil těm kterým nebyla a není příjemná moje ironie, jízlivost, rýpavost..
Si časem zvyknou

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
mnitka píše:Ještě bych se rád omluvil těm kterým nebyla a není příjemná moje ironie, jízlivost, rýpavost..
...ta pára je nádherná
mnitka píše:Bylo ověřeno sestavení, sjízdnost modulů. Chybělo mi však rozhodnutí kudy dál![]()
Takže za sebe zde prohlašuji: postavím smyčku s modulem tuneluať se ten vývoj pohne drobátko dopředu. Co vy na to
mnitka píše:Ještě bych se rád omluvil těm kterým nebyla a není příjemná moje ironie, jízlivost, rýpavost... OMLOUVÁM SE
depo201 píše:mnitka píše:finescalista
hade!
mnitka píše:airwarnějak nebyl čas Ti to říct.
Tomáši, mrkni na svůj modul z pozice TTmana tedy člověka stodvacetkrát zmenšeného. Všiml jsem si totiž, že terén máš nepřirozeně tvarován, sklony svahů máš moc prudké.
Hlavně se prosím neměň, těm co nesedíš by to stejně neocenili, a ostatní by mysleli že jsi nemocný
Lubomír píše:Čím dál více se zajímám o trať Hevlín - Hrušovany - Střelice - Brno, tím více jsem do ní úplný blázen. Na této jediné trati je tolik zajímavě technických staveb, jako stěží najdete ve zbytku síti. Další zajímavost je překlenutí udolí vysokým náspem a klenutým cihlovým mostem přes potok Bukovina a cestu. Jedná se o km 132,5 - 132,9, pravostranný oblouk o poloměru 290m, výška násypu až 20m (!), je to kousek od Moravských Bránic směrem na Brno. Podélná délka (kolmo k ose koleje) tohoto klenutého mostu je až 60m. Zajímavé je, že násep ne navržen přes dva prameny, které musely být odvodněny sběrači do potoka v násypovém tělese. Někdy udělám podrobný průzkum. Viděl bych to po podélné redukci geometrie koleje 1:2 na dva metrové obloukové moduly...
MirekTT píše:Hlavně se prosím neměň, těm co nesedíš by to stejně neocenili, a ostatní by mysleli že jsi nemocný
Tak tohle podepisuju![]()
![]()
No, co dál. Já myslím, že Martin se ptal nikoliv na další moduly, které postavíme, alespoň ty slíbené, ale možná na směr, kterým se budeme v budoucnu ubírat. Možností je několik:
- Chrlit moduly bez určitého cíle
- Nechrlit moduly, ale udělat pár pěkných finscale modulů - což s těmi mými půjde dost blbě![]()
- Dát formu budoucímu layoutu. Tedy nechaotické moduliště, ale smysluplná trať nejlépe znázorňující skutečnost. To už nyní půjde taky dost blbě. Avšak nejblíže tomu bude Lubomír a když si odmyslím svou nešikovnost, tak druhý nejblíže budu já se svými 5ti traťovými moduly a stanicí Velké Pavlovice, no a v těsném závěsu zamnou je Michal se svými Bořeticemi. Možná by bylo dobré se domluvit a do vzdálenější budoucnosti také naplánovat třeba odbočné stanice, aby se dalo zajet do Hevlína a do Lednice a nejezdilo se přes ně jakožto přes hlavní trať.
- Pak je zde možnost modelovat provoz, respektive bude možnost modelovat provoz
- Ještě mně napadá workšopničení, třeba stavba budov.
Lubomír píše:...Doufám, že se někdo časem přidá. (O airwarovi vím.)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků