Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
j p píše: ... .. a chybejici tabulku na bocnici treba nekdo udela v leptu.
Patra totez. Formy p. Kuehn ma, zamer vyrabet je neni (resp. neni oznamen), natozto termin....
rendo píše:neberte to zlom...ale ked sa ide vsetko mazat(co nevyhovuje niekomu)...vsak je to diskuzne forum(aspom to bolo)-kazdy ma pravo povedat svoj nazor...to uz rovno sa moze zmazat cele vlakno Kuehn-modell 372 ČD...vsak zatial neni ani model...a bohuzial ani zaruceny termin(a ked niekto napise,ked vyprsii nejaky X termin-nejake negativum..tak to zmazete...tak som zvedavy o com sa teraz bude diskutovat!(je tiez cakam 1,5 roka na 372 nic zle som nenapisal,aj tak ste to zmazali.....to je moj nazor na danu vec
na patráky ČSD nečekáš sám, je nás více - nějakou informaci jsem získal od DS Model a zatím to stále vypadá víc než špatně ......
olik píše:Neda mi to ale musim reagovat na hanlive odpovedi na me prispevky,zvlaste pak od Radka Krupky.
Tkadlec Jaroslav píše:prosím nekamenovat čekám ,jen nic nového nikdo nic neví?
Scoot píše:Navrhuji založit novou rubriku.."DRBY z VRBY" (ale asi by byla hned plná).![]()
Ale teď vážně:
Při nedávné návštěvě v Losnitz, jsem se ptal po české verzi Bastarda. Nebyl zde nikdo od Kuhena, jen vystavené modely. Dopídil jsem se, že Bastardy ČD jsou vyrobené, ale řeší se technický problém. U verze DR se mohlo stát, že při jízdě pod dráty došlo k ulomení a poškození polopantografu - sběrače. (kdo z nás jezdí pod dráty)![]()
Na celém přístupu f. Kuhen, je vidět že chce mít opravdu dokonalé modely a nemají přístup „ UROB SI SÁM“
A tak by jsem dal f. Kuhen palec nahoru, že se k příp.problémům staví čelem.
( nemám foťák ani loko, tak jen pro představu, šipka naznačuje směr jízdy a lomítko polopantograf)
←≥
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků