Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
airwar píše:v prvním kole bych uvítal sraz ohledně krajinotvorby, a dále sraz ohledně otestování sjízdnosti modulů, sestavení atd.
MirekTT píše:Ještě k ježdění mašinek. Samozřejmě že jednotlivec nemůže odhadnout přepočtenou modelovou rychlost. Jsem však přesvědčen, že se jí může byť odhadem natolik přiblížit, že polemika nad modelovostí bude tímpádem bezpředmětná.
MirekTT píše:airwar píše:v prvním kole bych uvítal sraz ohledně krajinotvorby, a dále sraz ohledně otestování sjízdnosti modulů, sestavení atd.
Tak to už jsme dva, přidá se někdo další? (Freekey asi nebude nadšen, sraz inicioval on a sice kvůli digitálu)
Ještě k ježdění mašinek. Samozřejmě že jednotlivec nemůže odhadnout přepočtenou modelovou rychlost. Jsem však přesvědčen, že se jí může byť odhadem natolik přiblížit, že polemika nad modelovostí bude tímpádem bezpředmětná. A když k tomu pak přičtu úsporu složitostí s programováním (zde se prosím neohánějte návody, fórum je plné popisovaných potíží s programováním dekodérů), tak zkrátka mi to ruční řízení přijde jednodušeji proveditelné, nekomplikované, modelově identické a rozhodně záživnější.
Tak bastard je super skvělá prácička patinózní....
mlha píše:bereme Tě k nám...
depo201 píše:...Osobně bych uvítal nejdříve sraz modulů ve fázi dokončené tmelení a položená zafixovaná kolej připájená na políčkách....
Tomas_C. píše:depo201 píše:...Osobně bych uvítal nejdříve sraz modulů ve fázi dokončené tmelení a položená zafixovaná kolej připájená na políčkách....
pozdě...jak se schválila koncernová tráva...už se to hrne...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník