Zásyp štěrku ve stejnoměné vrstvě v přesně daném průřezu bude působit koridorově. Oproti tomu chaotický lokálkový posyp štěrku s občasnými boulemi nebo proláklinami zase schová ten výřez.
Tak si vyberte.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
MirekTT píše:No, já k tomu řeknu už jen tolik:
Zásyp štěrku ve stejnoměné vrstvě v přesně daném průřezu bude působit koridorově. Oproti tomu chaotický lokálkový posyp štěrku s občasnými boulemi nebo proláklinami zase schová ten výřez.
Tak si vyberte.
lachttan.bastr píše:Ahojte, modeluji, stavím, jezdím a do PC nečumím.
Tady se mlátí prázdná sláma. Souhlasím s Mirkem a s Michalem jet podle normy Zababova. Za léta setkávání i venku už je vychytanej...
airwar píše:.... a ponaučit se z chyb, protože ne každý postup co Zababov používá je nutné opakovat.
airwar píše:lachttan.bastr píše:Ahojte, modeluji, stavím, jezdím a do PC nečumím.
Tady se mlátí prázdná sláma. Souhlasím s Mirkem a s Michalem jet podle normy Zababova. Za léta setkávání i venku už je vychytanej...
Nemyslím že se zde mlátí prázdná sláma, naopak diskutujeme poměrně věcně a bez emocí, argumentuje se a hledá se řešení... jistě lze slepě převzít všechno od Zababova, ale to že to dělají 10 nebo více let, neznamená že něco nedělají špatně... už jsem pár jejich akcí navštívil a viděl jsem několik zajímavých modulů a dobře zvládnutý grafikon ... stejně tak jeem ovšem viděl množství dřevěných modulů bez krajiny, totální chaos v dopravě a nesmyslně poskládané soupravy ... takže myslím že bychom měli přebrat to dobré co funguje, a ponaučit se z chyb, protože ne každý postup co Zababov používá je nutné opakovat.
mlha píše:airwar píše:lachttan.bastr píše:Ahojte, modeluji, stavím, jezdím a do PC nečumím.
Nemyslím že se zde mlátí prázdná sláma, naopak diskutujeme poměrně věcně a bez emocí, argumentuje se a hledá se řešení... jistě lze slepě převzít všechno od Zababova, ale to že to dělají 10 nebo více let, neznamená že něco nedělají špatně... už jsem pár jejich akcí navštívil a viděl jsem několik zajímavých modulů a dobře zvládnutý grafikon ... stejně tak jeem ovšem viděl množství dřevěných modulů bez krajiny, totální chaos v dopravě a nesmyslně poskládané soupravy ... takže myslím že bychom měli přebrat to dobré co funguje, a ponaučit se z chyb, protože ne každý postup co Zababov používá je nutné opakovat.
Radši tady o všem třeba měsíc diskutujte,než by jste potom měli něco na modulech předělávat,to potom štve,je pravda,že jsme byli původně rozhodnutí stavět z vexlí EW 2,podle Zababova jsme přešli na EW 3 a teď jsme tomu rádi,navíc jsme se je naučili stavět ze stavebnice,což je nemalý finanční přínos.Takže i Zababov má dobré věci,které lze převzít.
depo201 píše:Přátelé, já už rezignuju. Mě ty debaty berou sílu a chuť do práce. Dokončím co jsem začal, slíbil a chci dokončit a pak uvidím.
Doufám, že se za pár týdnů nepřipojím a nebudou spojovací otvory jinde
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků