Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
depo201 píše:Přátelé,
kolik počítáte místa pro krajinu modulu na výšku? Korpus rovného (staničního) modulu má cca 12cm, vzlnění terénu jen mírné. Předpokládám, že 18cm pro krajinu, budovy a stromy by mělo vystačit v TT. Jde mi o to, jestli jsem schopný nacpat do auta přepravní box o rozměru 1020x400x900 (D, Š, V) Já myslím, že ne....
depo201 píše:2 moduly jsou mi jasný, ale pokouším se o tři nad sebou, pak to vychází na těch devadesát čísel. Což asi nedám do auta a navíc se s tím už blbě manipuluje. Asi to vyřeším dvěma boxy po dvou modulech. To pak ale bude znamenat jeden rovný modul navíc.... což Vám asi vyhovuje
airwar píše:depo201 píše:2 moduly jsou mi jasný, ale pokouším se o tři nad sebou, pak to vychází na těch devadesát čísel. Což asi nedám do auta a navíc se s tím už blbě manipuluje. Asi to vyřeším dvěma boxy po dvou modulech. To pak ale bude znamenat jeden rovný modul navíc.... což Vám asi vyhovuje
Pokud dokážeš nafouknout auto .... můžeš mít klidně i 3x dva moduly ... fakt tě nechceme omezovat.
Tomas_C. píše:Pánové tak připravuji a míchám šterk...je toho po důkladném převážení 3010 g.
No a jelikož se v tom trochu strácím tak jsem registroval od airwar objednávku na 800g...ve slunečnici bude k dispozici...
...no a kdo dál a kolik toho chtěl? ...to mě budete muset pomoct...já si beru oněch zbytkových 710g takže kdo má zájem ať se vysloví a těch 1500g nějak udáme...no a pokud ne zůstanou u mě v depozitáři...
Tomáš píše:Tak já bych taky něco vzal...na ten můj modulek 40cm,toho moc nepadne...mimo jiné já mám 6000g křemičitého štěrku co si sypou šaliny aby neklouzaly...zatím o 3000g projevil zájem Tomáš (von Lelekovice) takže 3000g ještě zbude,řekl bych vhodné ke skalám jako drolící se kameny,různorodá zrnitost
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků