Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
depo201 píše:aniž bych chtěl hanit vaši práci které si vážím, toto mi přišlo opravdu výrobně jednoduché a při přesnosti pálení to nemá téměř kam uhnout. Navíc můžeme takto nechat napálit u jednoho dodavatele celou tabulu materiálu a z ní nechat udělat všechny díly.
http://www.railnet.sk/view.php?cisloclanku=2007020006
snažím se na to dívat z pohledu zadavatele výroby z toho co jsem načerpal z minulých zakázek.
depo201 píše:dobrý Tome,
+ teoretická možnost použít výztuhy které budou i na rovných modulech (stejný díl) ???
formát materiálu byl 12x1500x2500mm
MirekTT píše:Delší žebro o 24mm jsem myslel od příčného žebra na rovném modulu. Teď na to koukám, jak tam budou držet držáky nohou? Za čelo a z vrchu za supervýztuhu?
depo201 píše: dělat i Ferdovou metodou frézování dle šablony, kde bude výrobní cena směšná oproti pálení.
airwar píše:
PS: musím říct, že jak jsem to namaloval hned jsem se do tohoto konstrukčního řešení zamiloval.
Tomas_C. píše:...jde jen o to co ta sranda bude stát...
MirekTT píše:PS: Málem bych si byl nevšiml nákresů od UherJary. Takže Jaro díky za pomoc a podporu.
uherjara píše:Uvažoval jsem, že bych se k Vám přidal, do Brna to mám kousek.....Jestli budete brát členy, tak bych se přidal ......
Uživatelé procházející toto fórum: Michal Berec a 0 návštevníků