Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
MirekTT píše:Airwar: Máš přepočtený r700/45? Rozkreslit to bude celkem hračka, protože z větší části překótuju stávající výkresy.
Tomáš_C: Domluv se z Airwarem, ať sesmolí i ten r1000/45 a já ho rozkreslím na díly. Dodělám k němu i ty boční prsa a až to uvidíme na papíře, rozhodnem, jestli jo nebo ne.
MirekTT píše:Tak mám rozkresleny výkresy jednotlivých dílů na modul r1000/30. Je to celkem na devíti výkresech bez čel. Tedy devět dílů + dvě čela. Bohužel žádné díly nejsou stejné, pouze čelní výztuhy jsou zrcadlově převrácené. Ještě přemýšlím nad tvarem nosiče tratě. Snažím se vyhnout oblouku kopírujícímu trať kvůli technologii výroby a prořeznímu odpadu.
Airwar: Máš přepočtený r700/45? Rozkreslit to bude celkem hračka, protože z větší části překótuju stávající výkresy.
Tomáš_C: Domluv se z Airwarem, ať sesmolí i ten r1000/45 a já ho rozkreslím na díly. Dodělám k němu i ty boční prsa a až to uvidíme na papíře, rozhodnem, jestli jo nebo ne.
MirekTT píše:
PS: Zakulacené moduly bych nedělal, je tam velký prořez a náročnost výřezu obloukových tvarů....
MirekTT píše:K těm "kulaťákům".
1. - Čeho se bojím já, je právě horní okraj krycí překližky, tedy obrys terénu. ...
2. - Pokud vydržíte, sesmolím půdorysný rozčrt dílů prsatého modulu.
Tomas_C. píše: - vydržíme vydržíme není kam spěchat...pro modeláře téměř posvátné rčení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků