od Dědek » pát 25 bře, 2011 8:07 am
Já jsem přece nikde nepsal, že se mi vejde celý vlak do stanice. Jednalo se o to, že zde proběhla poznámka od jiného modeláře, že se při 20-ti vozové soupravě trhají spřáhla a vyvracejí kulisy zvláště u modelů od VDV. Já jsem nato konto napsal, že provozuji i delší soupravy s vozy od VDV a že nemám problémy. proto jsem jej nechal jet odbočkou, aby jel i přes výhybky. Samozřejmě, že mi nevejdou do stanice, protože to jsou soupravy, které nechávám stanicemi pouze projíždět a pokud stojí tak jsou schované ve skrytém nádraží pod povrchem kolejiště. Chtěl jsem pouze poukázat na to, že problém bude asi někde jinde. Navíc jak jsem psal, stěhuji kolejiště do přízemí, a protože tam v budoucnu budu chtít mít obchod, tak již nemám tak velký prostor a musím velikost kolejiště redukovat. Původně jsem mněl k dispozici 66 metrů čtverečních, teď mám cca 36 metrů. Z tohoto důvodu momentálně přestavuji a používám pouze některé části původních modulů. Ostatní v podstatě buduji nové. To co je vidět na komplexnějším záznamu, je cca třetina kolejiště, další pokračující část není v záběru. U videa s větším záběrem vlak zastavuje u oddílového návěstidla, odkud pokračuje do zbývající části, která je úplně nová a není ještě plně provozní, nejsou dokončeny všechny vratné smyčky a skrytá nádraží. Jen pro informacoi, tuto soupravu mohu nejen tahat s mašinou v čele, ale mohu ji i strkat pouze s mašinou na konci vlaku, bez toho, že by mi vykolejila nebo mněla jakékoliv problémy. Běžně to samozřejmě nedělám, chtěl jsem pouze ověřit jízdní vlastnosti modelů od VDV. Můj názor je ten, že mají vozy velmi povedené a jízdní vlastnosti na dobré úrovni. Souprava těchto Sasek nebyla nijak upravena, nemá další zátěž - náklad atd.