Tak uz jsem hodinu doma z nemecka,brejlovec na me cekal u meho nemeckeho prodejce,nikdy tam model nevyndavam z krabky ani ho nenecham projet,prodejce je korektni a vzdy kdyz je problem tak bez reci reklamuje,mam to k nemu 20 km,takze zadna dalka a hlavne na mem modelu nejsou jeho otisky ,mastnota ci jine fuj....prvni co bylo kdyz jsem vytahl brejle z krabky a chytil ´ho za kapotu bylo ze telo normalne vyklouzlo samo ven,jeste ze jsem sedel spadl mi jen na stul,nasadim to nazpatek a ono to nedrzi zase

no kouknu do vnitr a okna nesedi jak maji

tak druhy pokus,kousek lepsi ale kryt nedrzi jak ma,obrousil jsem tudiz plosne spoje k hornimu reflektoru,pomohlo to sedlo to,kouknu z boku a je tam takova ta boule,proste to ve vnitr nesedne do tech zapatek,tak na ramu oriznu kousky plastu ktere podle meho nazoru prekazeji tomu zacvaknuti,ted uz to sedlo ale pri pohledu ze spoda mam pocit ze kastle a ram k sobe uz nikdy neprilnou a to uz asi obrousit ci orezat nepujde....jinak model jede super i hodne pomalu a pres EW1 coz ocenuji mam jich totiz 20

ty predky jsou znat i na mem modelu ,treba to predloha mela take a proto to ma i model,kouknete na ty zive lokomotivy,jsou potlucene promackane atd aspon to je jako patina

svetla opravdu kolisaji ale jen pri pomale jizde,jinak ale musim rict ze to neni takova hruza jak se rika,kouknete 2 roky nazpet,nikdo nevedel ze nejakej Brejlovec bude a kazdej ho delal doma a vysledky byly nekdy az otresne a naklady take nebyly zadarmo,vemte co na burzach staly tihle domaci Brejlovci

Ja rikam dobry sice ne SUPER ,ale dalsi bude Kuehn ten dle meho nazoru to zvladne urcite lepe,a do doby nez ho udela tak uz ani tahle debata nebude aktualni.....
Take jsem si k koupil ten set CSD + tanky

no to je neco....laufem muzete mirit az ke slunci,barva plast,potisk zadny,nalepky take zadne dokonce ani doplnky na zabezpeceni nakladu,krabka je otresna protoze kdyz dolepite dily tak ten vagonek zpatky nedate, neni na neho misto

ale provozni cisla jsou kazde jine ,aspon ze tak,takze dnesni nakup 180€ a ja jsem na pochybach zda Roco nesmazu ........