Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
yurax píše:Raaba píše:Fuldo, ten problem se skrytakem (polovina kolejiste pod zemi) resi "logika kruhu" od Milana Ferdiana. Takze, ac nejsem Milanuv agent, doporucuji zakoupit jeho brozuru kolejovych planu.
Logika kruhu je fajn, ale co jsem ja pochopil (mozna spatne), tak clovek zase vic posunuje pod zemi, nez jezdi na povrchu
yurax píše:Logika kruhu je fajn, ale co jsem ja pochopil (mozna spatne), tak clovek zase vic posunuje pod zemi, nez jezdi na povrchuRaaba píše:Fuldo, ten problem se skrytakem (polovina kolejiste pod zemi) resi "logika kruhu" od Milana Ferdiana. Takze, ac nejsem Milanuv agent, doporucuji zakoupit jeho brozuru kolejovych planu.
miroslav lengyel píše:Já si stále myslím,že bys měl ten výjezd ze stanice vlevo využít jinak.Buď bych udělal koncovou stanici nebo bych v tunelu trať vyhnal křížem doprava,pak stočil oblokem doleva a v levém horním rohu bych měl koncovou stanici.Ten skryťák vzadu bych zrušil a udělal ho v té vratné smyčce.Měl bys koncovou staničku,stanici nácestnou a ještě skryté nádraží na střídání souprav což by Ti poskytlo zajímavý provoz.Ale jak říkám,je to na Tobě.Koukal jsi na ten odkaz zde na fóru?Míra
depo201 píše:Použití obloukových výhybek na levém zhlaví ti prodlouží krátké staniční koleje.
Jirka1 píše:Co se týče té plochy vzadu, zmírnil bych na středu svah a protáhl tam vesnici, aby se to nemuselo celé zalesňovat. A navíc se ta plocha dá celá udělat odnímací, to sníží výšku při uklízení a případném transportu...
miroslav lengyel píše:No to bys byl převelice laskav kolegotohle totiž řeším.Potřebuji totiž dosadit nějaké rozpojovače do již hotového kolejiště a tohle je přesně má představa.Míra
Uživatelé procházející toto fórum: Patrik Novák a 2 návštevníků