A ikdyby se na albínu založilo nové průmyslové odvětví, lakýrníci Báňova brejlovce by byli sami proti sobě, kdyby výrobce loko neuvedli. Zatím to totiž dělají všichni: Loko mé výroby, pojezd Pleticha, odlitek Molata, nebo: pojezd V100, kastle Hekttor. Zneužití tohto pojezdu moc reálně nevidím. Hned bysme to prokoukli a danou "firmu" řádně ohodnotili
Znovu opakuju, že pro českého malovýrobce vozidel bude lakování hodně svazující. Chrlit holé mašiny je dle mně z pohledu výrobce nejschůdnější varianta. Bohužel zde není, nazvěme to "subodběratelský trh", který by je dál zpracovával, proto albín, pokud vůbec komerčně spatří světlo světa, bude jen v pár kusech pro domácí použití. Ale tato debata zde již proběhla.
Co se týče toho mého návrhu, jakého brejlovce dělat, tak byl souvztažný k poznámce pana Báni, že bude dělat povinnou červenou čtverkovou řadu se žlutým pruhem ČSD. Já jsem mu chtěl pouze doporučit LD Dolní Brno právě proto, že tam bylo hodně čísel lokomotiv od této řady a nátěru, aby právě získal co nejuniverzálnější model hodící se velkému okruhu zájemců. Tím, že depo na tuto červenožlutou loko nebude tisknout vůbec, myslím, že získá pro trh naprosto širokozáběrný model.
Že se pak strhla debata typu já bych chtěl toho a já zase hen toho.....