Chlapi, také máte u Brejlí Roco tak přesazená čela (viz foto níže)? Mám to na všech 4 rozích. Co jsem se tak poptával, je to na všech kouscích v mé blízkosti. Tak jen sonduji, jestli je to "vlastnost" všech modelů, nebo jen chyba na některých exemplářích. Zatím to vypadá na první možnost. Na fotce je ten nejextrémnější případ z těch 4 rohů na mém stroji. Pokud se to potvrdí, divím se, že to ještě nebylo předmětem diskuzí (a nebo mi to uniklo), protože tohle mi fakt vadí víc než třeba vystouplá madla.
Včera jsem si model přivezl a večer 2x půl hodiny zajížděl. Kolísání rychlosti se opět projevilo, a to celkem značné, ale až zhruba po 15 minutách jízdy na půl výkonu. Jev doprovázlo zahřívání a typická "vůně". Pak jsem mu dal za uši a jezdil na plný céres. Kolísání v prvním směru zmizelo. Druhou půlhodinu totéž opačným směrem. Po hodinovém zajetí mohu konstatovat, že problém (zatím) vymizel. Dnes prověřím. Padaly mi klapky, tak jsem zalezl do peřin.

Podle mě si je Roco vědomo této "technické záležitosti" a hodinové zajíždění souvisí i s tímto, nejen s usazením převodů. Je to již třetí případ v řadě (Sergej, BR 18) a divil bych se, že by s tím nic nedělali, kdyby nevěděli, že se to zajetím vyřeší. Prostě
milý modeláři, zajeď model dle návodu a bude Ti to jezdit. Na důvod se neptej. Tak bych to asi viděl já.