Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
harmi píše:Nuz prehodnotil som svoje povodne megalomanske plany, a preto mam teraz otazky v sekcii Moduly najma okolo sirky modulov, hoci to tu uz...........................................................................................................................nejaky lichobeznikovy prechodovy modul?
4. Mate prosim niekto skusenost s ponukou modulovych ramov polotovarov a rozhrani http://kzmkokava.railnet.sk/?p=148? Nemaju na webe ani obrazky a aj ked nemam iluziu, ze by som to doma lepsie vyrobil, rad by som vedel, ci je to vhodne riesenie.
Dik, ph.
pekl024 píše:Ahoj , je prosím daná délka pro modul zababov nebo fremo?
Asi špatně hledám, výkresy čel jsem našel.
cipisekmp píše:Ahoj, drobna technicka pripominka. Neslo by tohle vlakno modulu dat do zakladniho adresare? Uz ted ma 44 stran a ocekavam ze se bude dale intenzivne natahovat. Myslim tim primo do obecnych temat napr. Tam si muze kazdy, kdo dela moduly udelat svoje vlakno a uz se v tom bude dati lepe vyznat.
S pozdravem Cipisekmp.
pekl024 píše:
Ahoj , je prosím daná délka pro modul zababov nebo fremo?
Asi špatně hledám, výkresy čel jsem našel.
modeln píše:to harmi:neviem ci si objednaval tie cela s KZM Kokava,ale s kludnym svedomim mozes,od nich mam cela na moduly v N-ku,a su presne,podla noriem
Pája píše:Po zkušenosti při stěhování modulů v Zababově,budu už stavět rovné moduly 800 až 850 mm (1000 je už hůře mobilní)...
Ferda píše:Pája píše:Po zkušenosti při stěhování modulů v Zababově,budu už stavět rovné moduly 800 až 850 mm (1000 je už hůře mobilní)...
Někdy Vám japoncům (čti: ti co dělají miniaturní měřítka) docela závidím. Já mám strach, že se mi na modul 50 x 120 cm krom kolejí už nic nevejde a vy si děláte starosti jestli s tím pohnete
![]()
![]()
Pája píše:... Ferdo,něco ti prozradím,moduly jdou spojovat ! A to nejenom za sebe,ale dokonce i vedle sebe.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků