Moderátor: Michal Dalecký
miroslav lengyel píše:No já bych to bral jako průzkum trhu od Fleischmanna,vyvalili toho docela dost a teď budou sledovat jaký bude odbyt.Pokud uspokojivý,myslím,že pak se pustí do výroby vysloveně české mašiny.Koneckonců první vlaštovka je už v N-ku nebo ne?Míra
fousek píše:miroslav lengyel píše:No já bych to bral jako průzkum trhu od Fleischmanna,vyvalili toho docela dost a teď budou sledovat jaký bude odbyt.Pokud uspokojivý,myslím,že pak se pustí do výroby vysloveně české mašiny.Koneckonců první vlaštovka je už v N-ku nebo ne?Míra
Která to je? Jinak díky bohu za to. Přestože jsem občas kritický k Roco/Fleischmannovi, tak velice oceňuji to, že se aktivně snaží i na Českém trhu. Spousta ostatních výrobců má vozy/ loko, které by šly přeznačit na ČSD, ale na rozdíl od R/F se tak neděje. Chybí tu například Kö II.
Mě by zase zajímalo, kolik kupců si najde Pao od Roca, když od Bramosu je levnější, víc odpovídá realitě a je v provedení pro každou epochu.
miroslav lengyel píše:Aha,já myslel,že se vyráběla za války ve škodovce v Plzni.Míra
Martin HO píše:miroslav lengyel píše:Aha,já myslel,že se vyráběla za války ve škodovce v Plzni.Míra
Míro máš pravdu. Ve škodováckém katalogu parních lokomotiv z 50.let jsou pod továrním označením 2.10.0 vyfoceny DR 50 (50 1185) a DR 52 (52 7477). Praví se v něm jednoznačně (doplněno fotografiemi ze Škodovky), že za války je plzeňská škodovka dělala pro německé železnice.
miroslav lengyel píše:No já bych to bral jako průzkum trhu od Fleischmanna,vyvalili toho docela dost a teď budou sledovat jaký bude odbyt.Pokud uspokojivý,myslím,že pak se pustí do výroby vysloveně české mašiny
miroslav lengyel píše:Tak já vycházel hlavně z toho,že od Roca v H0 se po ní docela zaprášilo![]()
George V. píše:miroslav lengyel píše:No já bych to bral jako průzkum trhu od Fleischmanna,vyvalili toho docela dost a teď budou sledovat jaký bude odbyt.Pokud uspokojivý,myslím,že pak se pustí do výroby vysloveně české mašiny
...no já bych raději, aby se do toho pustilo Roco. Přeci jen jejich pojezdy jsou o sáh lepší.
greenery píše:....aha, no jo, ale 534 ROCO má taky jen pohon tendru a jezdí úplně super. Je třeba rozdíl v hlučnosti?
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: fousek a 6 návštevníků