MirekTT píše:No když se tedy v debatě zastavíme nachvilku u té statiky, já si naopak myslím, že Fuldův princip (plně vnímám problematiku a vím, co obnáší) je vhodný právě pouze na velké plochy. Neumím si představit, že zrovna k úpatí mostního pilíře, kde je nutné zamaskovat spáru mezi krajinou a pilířem, budu někde dva centimetry nad místo aplikace k pilíři mačkat drátěné králíčí pletivo, aby mi nabilo trávu.
Myslím, že je ještě potřeba zapracovat na nějakejch technickejch detailech.
Například pro extrémně malé prostory namísto králičího pletiva použijeme "síťku" kterou si upleteme z nějakého tenkého drátu (třeba rozpletená licna z ethernetu)??
MirekTT píše: A trefovat se z větší výšky na malinký prostor sypajícími se stébly mi moc praktické nepřijde.

Trávu pak můžeme ma místo dopravovat třeba brčkem (slámkou) z McDonalds, ty jsou taková hezky tlustá. neni nutné jí dávkovat "nad"
MirekTT píše:Než porveme o názor, máte to někdo prakticky vyzkoušeno

Teoretická debata je o ničem.
To je myslím to nejzásadnější

- vyzkoušet jak se tráva zachová v případě že ji dávkujeme horem, jestli se musí dávkovat ze lžičky o stejném potenciálu jako síťka (přidrátované) a nebo bude pole dostatečné, aby trávu zvedlo i tak, jestli tráva bude ochotná "protejkat" brčkem, nebo se zasekne v místě blízkém mřížce?