Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
suvis píše:Tak cca 1500 kč bych to tipoval.
Jeff Hopper píše:No já mám na 853 - 4 připraven pojezd od tauruse piko - jen najít čas a dodělat to.
Zdenek Valter píše:suvis píše:Tak cca 1500 kč bych to tipoval.
Jak jsem psal o těch 2kKč tak to je reálná cena.
Předloni jsem pro jednoho zkrachovalého výrobce dělal mosazný rám včetně osazení podvozku a motoru s kardany (jejich natažení na správnou délku) za 500 včetně přípravy na DCC MINI rozhraní. Bohužel to pro něj bylo drahé
TTmili píše:No já osobně bych taky byl pro nějaký ten vymakanější rám. A kdyby byl připravený právě na podvozky T435 vůbec by mi to nevadilo. Pro lokomotivy klasiku, něco podobného jako úpravené rámy z V100 a pro motoráky by podle mě stačilo smrsknout to všechno na jednu stranu (pro 850-854) a hnát jen jeden podvozek. Kdyby takový rám měl opravdu osazení pro motor, výstupky pro uchycení DPS, kyvné uložení podvozků, v případě motoráku tohle sesunuto na jednu stranu a druhá strana například snížená, nějakých způsobem připravená pro montáž např. leptů sedaček a spodního vybavení (bedny na baterky, topení, brzdový válce, atd) a kupu dalších prýmových věciček pak bych za něj opravdu dal i nemalou částku (za ty pro mašiny tak kolem té pětistovky, u těch motoráků si umím představit i víc). Problém je že minimálně rámy pro brejlovce a bardotky se momentálně stávají celkem neperspektivním zbožím (ne u mě, ale většina půjde asi cestou např. pojezdů p. Báni, atd.).
Tomáš píše:plně se stotožňuji s tímto názorem....rád bych tento prejekt taky podpořil.Pokud se "náš rám" bude dělat v tomto vyšším standartu,nemyslím si že by zájem o T478 nebyl.Ty rámy co jsem totiž zatím viděl jsou dosti žalostné
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník