pekl024 píše:V jakým programu jsi to kreslil ? Vypadá to dobře
"Obyčejný" AutoCAD

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
pekl024 píše:V jakým programu jsi to kreslil ? Vypadá to dobře
radekkrupka píše:pekl024 píše:V jakým programu jsi to kreslil ? Vypadá to dobře
"Obyčejný" AutoCAD
kvasha píše:Jeden drobnej postřeh: Jen sleduju, jak zásadní na prostor je jedno velikostní měřítko. Dělám na podobném eLku (440 x 425 cm) v H0, fotím si z podobných úhlů, z podobné výšky nad kolejema ... a toho volného prostoru, který nedokážu na tvých fotkách vnímat .... jak jsem už zblblej od neustálýho přeměřování a pokládání na nečisto v H0
chameleon píše:Radku ty tvoje výkresy to je skvělá prácička..
chameleon píše:Chtěl bych se tě ale zeptat na motorový přestavníky Tillig - jak ti fungujou po delší době? Totiž přemýšlím kdy mám zakrýt skryté n. - jestli nemám jejich funkčnost nějaký čas zkoušet.. Zkracoval jsem dráhu přestavníku, a použil tvrdší osu. Co ty? Zaznamenal jsi kvalitativní rozdíl mezi starým a novým typem? Dík j.
radekkrupka píše:kvasha píše:Jeden drobnej postřeh: Jen sleduju, jak zásadní na prostor je jedno velikostní měřítko. Dělám na podobném eLku (440 x 425 cm) v H0, fotím si z podobných úhlů, z podobné výšky nad kolejema ... a toho volného prostoru, který nedokážu na tvých fotkách vnímat .... jak jsem už zblblej od neustálýho přeměřování a pokládání na nečisto v H0
Tomu trochu nerozumím, vysvětli
kvasha píše:no prostě se nestačím divit, kolik se ti toho na 3,7 metru vejde ....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků