Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
George V. píše:Toto je zajímavé (v dolní polovině):
http://www.elriwa.de/categorie.html?cat ... 8cifrg3177
...má s tím DS něco společného, nebo nějaký únik přímo od "zdroje"?
volda píše:Bral jsem to tak,že (je pravda že jen tam kde jsou dráty)řady 363/163 (162/362) jsou po řadě 810 nejpočetnější řada lokomotiv a je vidět všude na všech druzích výkonů. Brejlovců už moc nezbylo,protože jejim motory nepatřily k nejkvalitnějším proto se tak likvidovaly - tedka s příchodem nových motorů se pomalu začínají vracet......
Pravda je že málo modelářů modelují koridory a elektrifikované tratě,s tím souhlasím
Spíš jsem to myslel že peršani a esa jsou symbolem čd/žsr (alespoň podle mě)
DS Model píše:
Dohodl jsem se s panem Kuehnem a panem Richterem. Je to proto, že o exkl. modely je velký zájem v německu, ale pro němce je neskutečná překážka objednat cokoliv v zahraničí a následně obavy, jak se servisem. Přestože jsem se jim v tomto snažil vyjít maximálně vstříc, nefungovalo to. A tak došlo k této dohodě. A ejhle? Objednávky z německa jsou
Takže o žádný únik nejde. V tuto chvíli "mé" modely nabízejí asi 4 prodejci v Čechách a jeden v německu.
Jenom pro zajímavost, objednávky přišly i z Kanady a Dánska![]()
ds
volda píše:Bral jsem to tak,že (je pravda že jen tam kde jsou dráty)řady 363/163 (162/362) jsou po řadě 810 nejpočetnější řada lokomotiv
DS Model píše:Jenom pro zajímavost, objednávky přišly i z Kanady a Dánska
DS Model píše:volda píše:Bral jsem to tak,že (je pravda že jen tam kde jsou dráty)řady 363/163 (162/362) jsou po řadě 810 nejpočetnější řada lokomotiv a je vidět všude na všech druzích výkonů. Brejlovců už moc nezbylo,protože jejim motory nepatřily k nejkvalitnějším proto se tak likvidovaly - tedka s příchodem nových motorů se pomalu začínají vracet......
Pravda je že málo modelářů modelují koridory a elektrifikované tratě,s tím souhlasím
Spíš jsem to myslel že peršani a esa jsou symbolem čd/žsr (alespoň podle mě)
Ahoj Lukáši,
já mám svůj sen a cíl a pokud se to povede, budou z toho mít radost všichni (věřím že přinejmenším většina) téčkaři. A pokud k němu povede cesta přes elektrické lokomotivy, a pokud to bude průchozí !!!, udělám pro to maximum. Je v tom ale spousta otazníků a cesta rozhodně nebude jednoduchá.
David
JBr píše:volda píše:Bral jsem to tak,že (je pravda že jen tam kde jsou dráty)řady 363/163 (162/362) jsou po řadě 810 nejpočetnější řada lokomotiv
DS Model píše:
Ahoj Lukáši,
já mám svůj sen a cíl a pokud se to povede, budou z toho mít radost všichni (věřím že přinejmenším většina) téčkaři. A pokud k němu povede cesta přes elektrické lokomotivy, a pokud to bude průchozí !!!, udělám pro to maximum. Je v tom ale spousta otazníků a cesta rozhodně nebude jednoduchá.
David
Tom120 píše:Na http://zeleznicni-modelarstvi.cz/p/cs/19562/dieselova-lokomotiva-brejlovec-t478-3-csd.aspx se objevil tento obrázek:
....
Nejspíše se ale jedná jen o "handmuster" ...
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník