I keď mám objednaného Kuehn s číslom 3143 potešil by aj modrý

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
DS Model píše:... Varianta "Blonski" (píše se to tak?) se prodává dodnes a přitom H0-kářů je u vás určitě víc .
pěkný den
David Strupp
jakubklouda píše:DS Model píše:... Varianta "Blonski" (píše se to tak?) se prodává dodnes a přitom H0-kářů je u vás určitě víc .
pěkný den
David Strupp
Ja ackoli nejsem ze slovenska, tak to bude asi jedina varianta od Roca, kterou si koupimasi jsem divnej
DS Model píše:jakubklouda píše:DS Model píše:... Varianta "Blonski" (píše se to tak?) se prodává dodnes a přitom H0-kářů je u vás určitě víc .
pěkný den
David Strupp
Ja ackoli nejsem ze slovenska, tak to bude asi jedina varianta od Roca, kterou si koupimasi jsem divnej
To si nemyslím. Každému se líbí něco jiného. Proto je modelřina tak krásná a zajímavá....
DS
DS Model píše:Ahoj,
tenhle kousek je parádníProblém se Slovenskými kolegy je v tom, že je vás relativně málo a to málo se ještě dělí na příznivce ČSD a příznivce nástupních organizací. S ohledem k tomu, že minimální edice jednoho modelu je cca 300 ks (a to při vyšší ceně, optimální je cca 500 ks), obáváme se, že by se tato edice nerozprodala.
V H0 mají problém stejný. Varianta "Blonski" (píše se to tak?) se prodává dodnes a přitom H0-kářů je u vás určitě víc .
pěkný den
David Strupp
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: petr2023 a 4 návštevníků