Publikace (Brožura) kolejových plánků

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Brožura kolejových plánků

Příspěvekod MirekTT » stř 22 pro, 2010 12:14 pm

Máš průšvih Milane! Manželka říkala, že jsem obal z tvé knížky strhl ještě vášnivěji, než její prádélko na našem prvním rande. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dlužno ke vší chvále dodat, že je to to nejlepší, co jsem z modelářské literatury vůbec kdy držel v ruce. :wink:
Takže v tom klidně pokračuj dál :D
Upozornění! Toto je diskuzní fórum, a ne vševědopedie absolutních pravd!
www.ModulyBrno.cz
MirekTT

Příspěvekod milan ferdián » stř 22 pro, 2010 1:17 pm

MirekTT píše:Máš průšvih Milane! Manželka říkala, že jsem obal z tvé knížky strhl ještě vášnivěji, než její prádélko na našem prvním rande. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No nazdar... :lol:
Velice tiše sledují vaše ohlasy a je velmi dobře,že sdělujete kde už publikace dorazila.Tak mám aspoň přehled jak nám funguje česká pošta :lol: :lol: :lol:
Děkuji Vám za vaše zasílaná přáni.... :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod diego.dan » stř 22 pro, 2010 1:23 pm

Přišlo mi to už včera ,pošťačka mě vzbudila po noční ale po rozbalení bylo po spánku a asi hodinu a půl jsem vydržel u prohlížení a listování.Prostě paráda :!: :!: :!:
HO ZATÍM PLÁNUJI,OD 28.8.2009 ZÁČÍNÁM STAVĚT
diegovaho.blog.cz
GOTHIC FOREVER
diego.dan

Re: Publikace (Brožura) kolejových plánků

Příspěvekod norbert » stř 22 pro, 2010 2:48 pm

I naši bratia zo Slovenska obdrželi brožuru kolejových plánu :P včera jsem je předal.

Norbert
Naposledy upravil norbert dne stř 22 pro, 2010 9:46 pm, celkově upraveno 1
norbert

Příspěvekod Michal Šuhajda » stř 22 pro, 2010 2:54 pm

U mě KNIHU před rozbalením uchránila průhledná folie. Takže čekám pod stromeček.
Zatím jsem sis potěšením všimnul, že rozdělení modelářů na "stavitele" a "snílky" se ujalo...
A byl jsem překvapen, když jsem zjistil, že kniha má ISBN (International Standard Book Numbering). Znamená to, že jste dělali i povinné výtisky pro Národní knihovnu?
-MiŠ-
Velikost H0, ČSD
Jméno a příjmení je v nicku, nemám potřebu se skrývat
Michal Šuhajda

Příspěvekod Jarda » stř 22 pro, 2010 3:02 pm

I já se chci přidat velkou pochvalu Milanovi za jeho dílo. Je skutečně perfektní. Pro mne je hodnota publikace o to větší, že jeden z publikovaných plánů vznikal pro mne osobně na základě mého zadání a požadavků, které Milan perfektně splnil. (Hádejte který to je plánek.....) 8)

Dále ještě chci pochválit tiskaře, který knihu zpracovával. Profesionální tisk na kvalitní papír a pevná vazba umocňuje hodnotu celého díla a tvoří pomyslnou „třešničku“ na dortu.

Jediné co nezklamalo, ale za co Milan ani vydavatel nemůže je Česká pošta. Sice zásilku doručili již včera, ale narvali mi ji do poštovní schránky. A to má (tedy měla) přední plnění. Schránku (plechovou) docela zprohýbali a při mém pokusu o její otevření to nevydržel pro změnu zámek. Následně při rovnání předních dveří zase nevydrželi sváry u pantů.
Tak jsem dnes musel koupit novou poštovní schránku.
:twisted: :twisted: :twisted:

Naštěstí publikace byla bezvadně zabalená, nepršelo ani nesněžilo a tak odnesl to pouze ochranný kartonový obal knihy. Kniha, její vazba i věnování je naštěstí v pořádku a doručení přežila bez úhony.

Pokud by mi pošťáci knihu zničili nebo poškodili, tak už bych asi touto dobou byl v cele předběžného zadržení za těžké ublížení na zdraví pošťáků a neoprávněné použití střelné zbraně na veřejnosti (tedy na poště).

Milane a všichni zúčastnění: Děkuji za perfektní práci.

Jarda
Jarda

Příspěvekod Petr Zatrepalek » stř 22 pro, 2010 6:06 pm

Milane díky moc, knížka dorazila, ale taky jsem si řekl že musím vydržet až do štědrého dne! Po pravdě bude to ten nej dárek at už je pod stromkem cokoliv!
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod alf » stř 22 pro, 2010 6:15 pm

Tak už se podařilo..kniha dorazila dnes odpoledne a byla mi ihned zabavena :lol: Takže oslavné ódy až později.. :D Přeji všem podobně šíleným jedincům hezké vánoce,zdraví a pohodu!
alf

Příspěvekod milan ferdián » stř 22 pro, 2010 6:19 pm

Michal Šuhajda píše:A byl jsem překvapen, když jsem zjistil, že kniha má ISBN (International Standard Book Numbering). Znamená to, že jste dělali i povinné výtisky pro Národní knihovnu?

Ano jsou povinné výtisky pro Národní knihovnu,dle informací celkově deset povinných.Dovol ,ale abych i já tobě pogratuloval ,protože též máš na vzniku publikace svůj úspěšný podíl a v obsahu publikace jsou ....
A to ti nepovím,počkej si pod stromečkem :mrgreen:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod jobr » stř 22 pro, 2010 6:29 pm

Nechtel jsem psat nez si ji poradne prohlednu, ale priznam se, neudrzel jsem se. Vcera jsem si ji u Michala vyzvednul a protoze na prodejne ve folii nebyly, jen v kartonu, cestou domu do ni nedockave nakouknul a radeji ji zase zaklapnul, protoze tohle chce klid, pohodu a kliiidek, abych si to vychutnal. Na prvni pohled se to vymyka vsemu, co jsem dosud videl, tezko zaradit do nejake "kategorie". Kombinace zakladnich pravidel kolejiste, Milanovych rucne kreslenych planku, psanych "pohadek" a profesionalniho tisku ( a asi jsem toho jeste spoustu prehlednul) se tezko zarazuje :-O a popisuje. Uz se tesim na pristi tyden na horach kdy namisto lyzovani budu v klidu a teple s mrazem za okny prohlizet Milanuv skvost:-)
Milane, diky, co vic psat!

Jirka
H0 DCC, navrat k masinkam kvuli detem :-)
jobr

Příspěvekod Jojo » stř 22 pro, 2010 6:59 pm

Takže Slovensko odoslané,dnes 1 triedou a to, David Borš ,Alexander Orlík, Rastislav Harvan, josso prebral osobne.
Ešte mám ale jednu publikaciu na meno Peter Harmady,ale nemá presnu adresu!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosím nech sa ozve,alebo Milan pošli nejaký kontakt. :o :?: :?: :?:
Knižka je perfektna Milane DÍK. :D :D
H0 ,bez epochy,Traincontroler 7 Silver originál,len digitál.
Jojo

Příspěvekod Morris Zapp » stř 22 pro, 2010 7:33 pm

Teda že bude obsah mňamkový, to se vědělo - ale že i forma bude naprosto dokonalá, to mě dostalo!

Milane, dík!

TT0158
TT, moduly, epocha III/IV
Morris Zapp

Příspěvekod josooo » stř 22 pro, 2010 7:42 pm

Zdravím

Ďakujem Jojovi za to že sa ujal rozosielania brožúr na Slovensku, dnez som si ju osobne prevzal. Ale aj Norbertovi, že brožúry priviezol na Slovensko. Brožúra je úžasná, díky Milane za takyto vianočný darček.

Zatial sa radím skor medzi snílkov ako k stavitelom, ale brožúra to určite zmení a ja si najdem ten moj vysnelí plánik.
TT, ČSD, III/IV epocha, Zbierka sa rozrastá ale koľajisko stále nenarastá:-(
josooo

Příspěvekod fofros » stř 22 pro, 2010 8:04 pm

Jsem moc rád, že jsem se jako poslední (náhradník) přidal k čekatelům na tohle dílo. Jsem absolutně nadšen z toho, co mi dnes přišlo do schránky a teď už vím, že můj život by bez této skvělé publikace nebyl tak hodnotný, jako nyní :D Tímto Vám všem, co jste se v tom "vrtali" moc a moc děkuji a přeji Vám, ale asi i sobě :wink: , aby nezůstalo jen u této knížky.
Nejsem modelář, jsem jen mašinkář, snažící se znázornit železniční provoz ve velikosti H0.
fofros

Příspěvekod zugi » stř 22 pro, 2010 9:29 pm

Poslušně hlásím, že balíček dorazil :-)
Karton poškozený (promáčený), ale zatavení obsah ochránilo. Snažím se přidat k táboru "vydržívších", takže pevně věřím, že dovnitř opravdu nepronikla ani kapka.
Zatím tedy mohu sdělit pouze částečné nadšení z obalu perfektního po stránce zpracování i grafiky. Ať přijede Ježíšek nebo Jožin Zbažin (podle počasí), hlavně ať už je to tady.... :-D
TT/IV-V.epocha , poslední měsíce/roky ve stavu ReadOnly :'(
zugi

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť