I já se chci přidat velkou pochvalu Milanovi za jeho dílo. Je skutečně perfektní. Pro mne je hodnota publikace o to větší, že jeden z publikovaných plánů vznikal pro mne osobně na základě mého zadání a požadavků, které Milan perfektně splnil. (Hádejte který to je plánek.....)
Dále ještě chci pochválit tiskaře, který knihu zpracovával. Profesionální tisk na kvalitní papír a pevná vazba umocňuje hodnotu celého díla a tvoří pomyslnou „třešničku“ na dortu.
Jediné co nezklamalo, ale za co Milan ani vydavatel nemůže je Česká pošta. Sice zásilku doručili již včera, ale narvali mi ji do poštovní schránky. A to má (tedy měla) přední plnění. Schránku (plechovou) docela zprohýbali a při mém pokusu o její otevření to nevydržel pro změnu zámek. Následně při rovnání předních dveří zase nevydrželi sváry u pantů.
Tak jsem dnes musel koupit novou poštovní schránku.
Naštěstí publikace byla bezvadně zabalená, nepršelo ani nesněžilo a tak odnesl to pouze ochranný kartonový obal knihy. Kniha, její vazba i věnování je naštěstí v pořádku a doručení přežila bez úhony.
Pokud by mi pošťáci knihu zničili nebo poškodili, tak už bych asi touto dobou byl v cele předběžného zadržení za těžké ublížení na zdraví pošťáků a neoprávněné použití střelné zbraně na veřejnosti (tedy na poště).
Milane a všichni zúčastnění: Děkuji za perfektní práci.
Jarda