Tiše sleduji vývoj tohoto vlákna a sám bych měl být mezi šťastnými majiteli Milanovi brožury. Zatím jsem se nijak nezapojil, přestože se ztotožňuji s většinou příspěvků. Vyjádřená chvála i poděkování Milanovu úsilí je obrovská a tak jsem nechtěl opakovaně zatěžovat vlákno.
S Milanem jsem komunikoval a byl vždy velice ochotný a příjemný. Jeho návrh je základem mého pomalu vznikajícího kolejiště. Obdivuji jeho odhodlání a sílu s jakou stvořil tuto "brožuru", přes všechny možné komplikace. Má můj vděk za ochotu se s námi ostatními rozdělit o kus svého života. Jsem přesvědčen, že kreslení plánů kolejišť JE kouskem jeho života, který musel ukousnout z ostatních povinností a zájmů. Jeho příspěvky zde na fóru jsou vždy velice poučné a povzbuzující. Kolik času pak po povinnostech zůstává jeho vlastním zábavám s moduly...
Milane, dovol tedy, abych Ti tímto jediným příspěvkem vyjádřil srdečné poděkování za Tvou "práci" pro nás ostatní. Tvoje brožura, která jak jsem se dočetl je spíše knihou, je skvostným a unikátním dílem. Její vydání tě stálo mnoho úsilí a nervů. Přeji Ti, aby se našlo něco nebo někdo, kdo Ti promění tento konec roku v příjemně nezapomenutelné vánoce, tak jako Tvoje kniha nám ostatním. Mnoho zdaru a životní síly do další práce. Ještě jednou DÍKY
PS: Díky patří i všem spolupracovníkům podílejícím se na vydání knihy. I o Vás se ví, nebojte pánové