Publikace (Brožura) kolejových plánků

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Brožura kolejových plánků

Příspěvekod milan ferdián » pát 17 pro, 2010 10:23 am

Právě jsem dostal informaci od nakladatele.Ti co neprovedli platby do dnešního dne,se jejich objednávka převádí na E-shop a brožury budou již zasílány jen na dobírku.
Jedna se o tyto lidi
022/el_salamo
051/haluza
________
063/JardaP.
________
________
072/J.Tv.
087/fero55
097/dimeomorf
115/JakubF.
132/pavmar
146/VáclavPr.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod milan ferdián » pát 17 pro, 2010 11:28 am

Ve 12.02 hod,byli dovezeny publikace do Prahy na nakladatelství CHAMELEON-Print

Prostě jsou tady.....Je to neuvěřitelné,ikdyž byla v koutku mala dušička,jak vše časově dopadne... :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod pekl024 » pát 17 pro, 2010 11:31 am

Super, ježíšek (Milan a spol.) je nejlepší
pekl024

Příspěvekod microjelen » pát 17 pro, 2010 12:19 pm

Krása už ať sviští k adresátům. Díííky moc
http://microjelen.rajce.idnes.cz/
microjelen

Příspěvekod petrh » pát 17 pro, 2010 8:11 pm

dotaz mimo, pripadne odpoved do SZ: kolega chameleon je z chameleon-print? pripadne bych pristi rok s eozval ja soukrome s brozuramama?
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod zugi » pát 17 pro, 2010 10:25 pm

Tiše sleduji vývoj tohoto vlákna a sám bych měl být mezi šťastnými majiteli Milanovi brožury. Zatím jsem se nijak nezapojil, přestože se ztotožňuji s většinou příspěvků. Vyjádřená chvála i poděkování Milanovu úsilí je obrovská a tak jsem nechtěl opakovaně zatěžovat vlákno.
S Milanem jsem komunikoval a byl vždy velice ochotný a příjemný. Jeho návrh je základem mého pomalu vznikajícího kolejiště. Obdivuji jeho odhodlání a sílu s jakou stvořil tuto "brožuru", přes všechny možné komplikace. Má můj vděk za ochotu se s námi ostatními rozdělit o kus svého života. Jsem přesvědčen, že kreslení plánů kolejišť JE kouskem jeho života, který musel ukousnout z ostatních povinností a zájmů. Jeho příspěvky zde na fóru jsou vždy velice poučné a povzbuzující. Kolik času pak po povinnostech zůstává jeho vlastním zábavám s moduly...

Milane, dovol tedy, abych Ti tímto jediným příspěvkem vyjádřil srdečné poděkování za Tvou "práci" pro nás ostatní. Tvoje brožura, která jak jsem se dočetl je spíše knihou, je skvostným a unikátním dílem. Její vydání tě stálo mnoho úsilí a nervů. Přeji Ti, aby se našlo něco nebo někdo, kdo Ti promění tento konec roku v příjemně nezapomenutelné vánoce, tak jako Tvoje kniha nám ostatním. Mnoho zdaru a životní síly do další práce. Ještě jednou DÍKY

PS: Díky patří i všem spolupracovníkům podílejícím se na vydání knihy. I o Vás se ví, nebojte pánové :-)
TT/IV-V.epocha , poslední měsíce/roky ve stavu ReadOnly :'(
zugi

Příspěvekod shodan » sob 18 pro, 2010 10:25 am

no to je krasne :) a kdy v nedeli se muzu stavit v modely.biz :D
shodan

Příspěvekod Michal Dalecký » sob 18 pro, 2010 5:12 pm

Tak pro vsechny "prazaky", uz to mame na prodejne. Musime to ale naskladnit a kolega tam take nema seznam. Prosim vsechny aby si zacali chodit az od pondeli. Muzete hned rano.
:: H0, DCC, III-IV :: http://www.ambmodely.cz :: http://diskuze.modely.biz
Michal Dalecký

Příspěvekod Michal Dalecký » sob 18 pro, 2010 6:58 pm

ok, jelikoz mam behem chvilky nekolik zadosti o vyzvednuti zitra, tak jsem kolegovi na prodejnu poslal seznam. Planky jsou baleny pro kazdeho zvlast na jmeno. Tak si uz od zitra rano (19.12. od 9.00) muzete chodit. V seznamu mame vase nicky z fora i jmena, tak se Mirkovi dukladne identifikujte :D Uzijte si to, ja si ji vyzvednu az zitra v podvecer :D
:: H0, DCC, III-IV :: http://www.ambmodely.cz :: http://diskuze.modely.biz
Michal Dalecký

Příspěvekod Jarda H. » sob 18 pro, 2010 8:10 pm

A neviditelná ruka trhu :mrgreen: si tě už Milane našla :lol: :lol: Viz odkaz e-shopu a nabídka příručky .... http://www.masinky.cz/produkt/8521-Plan ... /index.htm
Třeba tě ten velký zájem utvrdí, že tvoje práce není marná a bude následovat další publikace !! Taky je v e-shopu obrázek jednoho plánu, č.26 - Suchá, takže je vidět, že to má profi úroveň :
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod drtikol » sob 18 pro, 2010 9:01 pm

no to je docela vrchol,clovek si myslel,ze brozura vznikla pro nas zde na foru a pritom uz s tim nekdo zacina kseftovat,prijde mi to jako hyjenismus vydelavat na cizi praci,myslim si ,ze jedine Ty Milane mas pravo jako autor nametu a publikace na jeji prodej,me by ani ve snu nenapadlo si u Milana F. objednat vice kusu a ty potom prodavat a snazit se vydelat na cizim vytvoru,tot muj nazor :?: na druhou stranu je to signal,ze o publikace tohoto typu je a bude zajem
drtikol

Příspěvekod milan ferdián » sob 18 pro, 2010 10:52 pm

Díky vám všem,bez vás by publikace nevznikla. a největší dík patří Jiřímu a jeho nakladatelství CHAMELEON_PRINT.....

Křest publikace.Já a kmotr Jiří ... :wink:

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Radek Mende » ned 19 pro, 2010 5:17 am

Děkuji ,že jsem se mohl zúčastnit tohoto křtu,
a hlavně za toto dílo.
Letmo jsem ho prohlédl,(zbytek nechám pod stromeček)
a řekl bych,že název brožura není příliš výstižný,je to pěkná kniha.

Přeji Ti Milane hodně štěstí a úspěchů při vydávání dalších dílů,
které musí zákonitě následovat .:P
TT DCC , PC ovládání Model Jop+ FCS,v současné době i N moduly
http://www.radyme.websnadno.cz
Radek Mende

Příspěvekod Radek Mende » ned 19 pro, 2010 5:35 am

drtikol píše:no to je docela vrchol,clovek si myslel,ze brozura vznikla pro nas zde na foru a pritom uz s tim nekdo zacina kseftovat,prijde mi to jako hyjenismus vydelavat na cizi praci,myslim si ,ze jedine Ty Milane mas pravo jako autor nametu a publikace na jeji prodej,me by ani ve snu nenapadlo si u Milana F. objednat vice kusu a ty potom prodavat a snazit se vydelat na cizim vytvoru,tot muj nazor :?: na druhou stranu je to signal,ze o publikace tohoto typu je a bude zajem

A ty si myslíš,že Mašinky .cz si objednali 50ks brožurek pod cizími jmény za 495Kč+ poštovné a nyní to "nemorálně" prodávají za 495 Kč?
Prober se. :!: :!:
Já jim tedy ten zisk nezávidím. :P
Já naopak přeji Milanovi,ať se po celém nákladu jen zapráší.
TT DCC , PC ovládání Model Jop+ FCS,v současné době i N moduly
http://www.radyme.websnadno.cz
Radek Mende

Příspěvekod miroslav lengyel » ned 19 pro, 2010 6:38 am

Tak já doufám,že kniha půjde dobře na odbyt a Milanovi to přinese nějaké ty korunky, :P protože pánové ruku na srdce,kdo z nás by to dělal,neřkuli zadarmo,tak jako Milan do teď.A to nemluvím jen o kreslení,ale hlavně o nápadech :!: Své kolejiště jsem si vymyslel a nakreslil sám a to jsem se nedržel žádné předlohy a vím co to dalo za fušku :oops: ,aby to mělo vůbec nějaký smysl :o Míra
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť