Např? Nemůžu nic použitelného najít.petrh píše:nwbo udelat co co ma Milan v plancich taky, vjezd do portalu tunelu a dale je jiz kulisa a neni zadne SN, ale normalne nadrazi zde pak staci tri koleje na dve soupravy...

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Např? Nemůžu nic použitelného najít.petrh píše:nwbo udelat co co ma Milan v plancich taky, vjezd do portalu tunelu a dale je jiz kulisa a neni zadne SN, ale normalne nadrazi zde pak staci tri koleje na dve soupravy...
Radek píše:Např? Nemůžu nic použitelného najít.petrh píše:nwbo udelat co co ma Milan v plancich taky, vjezd do portalu tunelu a dale je jiz kulisa a neni zadne SN, ale normalne nadrazi zde pak staci tri koleje na dve soupravy...
D píše: ..... (Zrovna pro takové skryté nádraží by se hodily třícestné výhybky.)
petrh píše:fakt se mi libi to reseni 019, krasna smycka a odstavne nadrazi....elegantni reseni koncove, urcite by to slo aplikovat k vladovi
VladikC píše: ..... Taky jsem zaměnil v pravé části stanice výhybku, koleje se sklopily jako by dolů a přesunul jsem staniční budovu na druhou stranu. Přiznávám, ale že se mi to moc nelíbí.
Jarda H. píše:[
Tak trochu nevím, proč jsi v téhle verzi plánku přehodil SB ?!
Když tak koukám na změnu SN, říkám si proč tam nepoužít kulisu krajiny (mírně zvlněná krajina, les !!, příp. potok, který teče kolem kulisy a kdesi před tunelovým portálem mizí z panelu pryř) a nemusíš tvořit kopec. Výškově to ale asi vyjde nastejnopokud by kulisa nebyla nějakým způsobem vyjímatelná ?!
Jarda H. píše:VladikC píše: ..... Taky jsem zaměnil v pravé části stanice výhybku, koleje se sklopily jako by dolů a přesunul jsem staniční budovu na druhou stranu. Přiznávám, ale že se mi to moc nelíbí.
Tak trochu nevím, proč jsi v téhle verzi plánku přehodil SB ?! Vždyť místo dole při hraně panelu je, cesta k budově nemusí být v celé šíři ! Budova je nyní před zvedajícím se kopcem, nevyhneš se terénnímu zářezu (k budově musí vést cesta) - a zase je to komplikace vzádlenosti stanice X SN !!
Když tak koukám na změnu SN, říkám si proč tam nepoužít kulisu krajiny (mírně zvlněná krajina, les !!, příp. potok, který teče kolem kulisy a kdesi před tunelovým portálem mizí z panelu pryř) a nemusíš tvořit kopec. Výškově to ale asi vyjde nastejnopokud by kulisa nebyla nějakým způsobem vyjímatelná ?!
petrh píše:taky bych nechal to SN tak jak je jen bych tam udelal hezkou kulisu a to reseni stanice se mi libilo urcite to prvni, kazdiopadne nezoufej Vlado, je to tve kolejiste, delej, co tobe se libi a obcas to okoiguj dle toho tady:)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků