Sumosku teda to je zase podpásovka, dát sem jen rozměry místnosti a požadavky...

Navíc se dalo něco "obkreslit" ze zde uveřejněných podobných plánků kolejišť...
OK, jdem na to, zapomenem na vše, začnem od nuly a tedy doporučuji smazat ten plánek depa a začít KONCEPTEM kolejiště:
fakta:
Luhačovice => bezva nápad, jde udělat i cca 1:1, v H0 cca 2,5metru (nejdelší staniční kolej má v reálu 150m + zhlaví, kusá..)
Větší depo => potřebujeme důvod => větší odbočná stanice ev. důležitější koncová stanice se ukončením třeba 2 tratí - jedné z Luhačovic druhé ze SN
(navrhoval bych častěji používaný systém odbočná stanice na hl. trati + lokálka do Luhačovic. Z důvodu, že na hlavní trati by byl ovál+SN kde by mohl být přes PC automatický provoz, a ty bys "jen" řídil provoz/posun v odbočné stanici, synek na lokálce+Luhačovice, a bez oválu s automatikou byste to podle mě neuřídili... Proto provoz na tratích Luhačovice<->větší Koncová s depem<->SN mi přijde na uřízení náročnější než ovál s lokálkou, kvůli obracení lokomotiv, ´vlakotvorbě´ apod...)Takže za mě Odbočná stanice s depem => vzhledem k většímu depu celková délka cca 3,5 - 4 m
Nyní bych se snažil stanice umístit do plochy pro kolejiště a nakreslit základní layout.
=> jelikož jsme v místnosti, navrhoval bych, že kolejiště u stěn nebude mít >1m na šířku, neboť se pak budeš složitě do zadních částí dostávat a něco tam dělat
Pokud se vším zatím souhlasíš, tak bychom mohli vybrat mezi následujícím uspořádáním (anebo vymysli další variantu):

- sumosek.gif (19.37 KiB) Zobrazeno 9235 krát
Jakmile vybereš uspořádání, tak bych doporučoval násl. postup:
- načrtnout trasování oválu hl. trati
- zakreslení základní představy o krajině (kopce, údolí, řeky)
- trasování lokálky do Luhačovic dle krajiny
- infrastrukura => silnice, průmysl (kvůli vlečkám)
- z navrhnutých tratí ve stanicích udělat dopravní koleje, přidat další+manip. koleje+napojení depa, celkové dokreslení zhlaví
- upravovat, upravovat, upravovat...
Držím palce, a budu se těšit na další tvojí skicu kolejiště, máš super prostor a můžeš mít jednou parádní kolejiště...budu se zájmem sledovat vlákno