TTmili píše:HO-kaři se nenachytali, téčkaři evidentě ano, a ne jen já.....
Sám když se podíváš na ty odkazy, tak už to smrdí průserem.......nezvykle levná pošta, nový uživatel ještě s mokrou registrací a už prodává takové množství a hlavně Havířov

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
TTmili píše:HO-kaři se nenachytali, téčkaři evidentě ano, a ne jen já.....
djruda píše:Myslím si horacek97,že ani z bankou nic nenaděláme těch pár tisícovek o který jsme přišli toho soudního molocha nerozhoupe.Já jen žasnu jak lehko to prostě jde když jsem to dnes zjištoval.Založíš si učet v bance můžeš i na bílýho koně (babička,dementní bratránek atd.) koupíš si dvě simkarty neregistrovaný přes,který se budeš připojovat na net nebo použiješ volně přístupný internet a jdeš na věc na každým portále (aukro,odklepnuto) máš zhruba 14 a 21 dní na to než ti odpojí učet a věř mi,že ni koho lapneš mám s tím zkušenosti.Budu si dlouho vyčítat těch posledních 25 korun co jsem přihodil,abych tu aukci vyhrál a neodstrašilo mě ani to,že neměla žádné hodnocení prostě modelářská vášeň jednou zase zvítězila.Napsal jsem na aukro tak jsem zvědavý jaký je ten jejich program bezpečné obchodování.Jinak se mnou normalně komunikuje dneska jsem dostal email,že se na to podívá kde je zadrhel,ale mam dojem,že až si přečte můj email tak přestane.
kubulak píše:jehoz cena se jiz pomalu blizi cene noveho fungl hotoveho Hektora od PMT
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků