POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Zbylo vám něco ze stavby? Nabídněte to ostatním. Pouze soukromé nabídky. Komerční věci okamžitě mažu....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Příspěvekod greenery » pát 27 srp, 2010 3:33 pm

kubulak píše:pokud je to tenhle: http://www.aukro.cz/show_user.php?search=ottolev

tak toho znam myslim docela dobre i osobne a dam za nej ruku do ohne. Ale co vim, jeho mail je otto.bohemiastar nebo tak nejak. Bohuzel tu ted nemam od nej zadny mail, abych se podival na presnou adresu.

Pokud se nekdo rozhodl prizivit se na jeho povesti a udelal si stejnej mail, tak bohuzel neznam.

S tímto pánem já bohužel dobrou zkušenost nemám.
greenery

Příspěvekod Hanis85 » pát 27 srp, 2010 3:47 pm

Holubec je podle mě v pohodě, měl jsme sice s ním menší problém. On mi to dodneška zazlívá na různých burzách a srazech ale jinak nic proti němu nemám.
Hanis85

Příspěvekod greenery » pát 27 srp, 2010 5:08 pm

Já dodnes nevím, co si mám myslet. Měli jsme spolu kšeft (aukro), který nakonec dopadl značně v můj neprospěch. O zlý úmysl možná nešlo, ale zcela jistě to úplně čisté z jeho strany nebylo. Nebudu tu házet špínu, své jsem mu už dávno napsal. Byl v tom i kus mojí blbosti (byl jsem naivní nováček na Aukru), už jsem nad tím mávl rukou.
Nicméně už delší dobu se zájmem sleduju aukci, kde tvrdošíjně po mnoho týdnů nabízí prázdnou! krabici od jakéhosi setu., .......a stále nic :-). Asi to tenkrát opravdu nebyl zlý úmysl..........
greenery

Příspěvekod milan ferdián » sob 28 srp, 2010 7:02 am

Hanis85 píše:Dále si dávejte bacha na partu z Havířova (Orlík, Havrlantová, Ferfetský) městská část. Šumbark. Mají ohrané metody i adresy (vždy Havířov-Šumbark). A je to ustuda pro celé město, kámoš odtamť musí prodávát přeze mě, jak by tam napsal Havířov tak to nikdo od něho nebral. P.S. Já nechápu jak ti lidi s tím mohou jěště
uspět, bohužel mi psal před nedávnem další postižený.

No nazdar,ale mě se už nechce nikam stěhovat,protože jsem též z Havířova -Šumbarku (stará část/gheto).Pro upřesnění městská část Šumbark se dělí na tři další části Šumbark(stará část),Zadky (paneláky na Šenov) a II.etapa (paneláky na Suchou).Takže tito tři týpci bydlí v nových částech městské čtvrti.
Ale o těchto lidech zde již zaznělo již dávno,defacto toto téma vzniklo vlastně kvůli nim a diskutovalo se předlouze o jejich praktikách.Takže nechápu ty podvedené,jestli jsou zde aktivní na tomto fóru,jak jim tyto informace mohli uniknout.
Jednak ,ale i já děkuji za tyto důležité informace.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Petr Zatrepalek » ned 29 srp, 2010 12:42 pm

A hlavně ti týpci ze Šumbarku už byli letos ze ty podvody odsouzený - zatím jen podmíněně! Takže by to chtělo je do té basy trochu popostrčit!
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod mnitka » pon 30 srp, 2010 11:25 am

A hlavně ti týpci ze Šumbarku už byli letos ze ty podvody odsouzený - zatím jen podmíněně! Takže by to chtělo je do té basy trochu popostrčit!

Jen by mě zajímalo, jestli mi moje peníze někdo vrátí?! Máte někdo zkušenosti?
mnitka

Příspěvekod vvitty » pon 30 srp, 2010 12:47 pm

Mnitka: pokud nic nemaji, tak na to zapomen... jestli neni z ceho brat, prijmy ani rozumne prodatelny majetek nemaji...
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod Jarda H. » pon 30 srp, 2010 12:59 pm

mnitka píše: ..... Jen by mě zajímalo, jestli mi moje peníze někdo vrátí?! ......

Podle těch informací, co tu už zazněly, s penězi se bohužel neshledáš :!:
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod Petr Zatrepalek » pon 30 srp, 2010 1:20 pm

Jestli se ti chce, mohu dodat adresy na čunderleho, havrlantovou/kubackou, orlíka a orlíkovou/beňovou - a můžeš si pro ty prachy k nim osobně dojet!
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod mnitka » pon 30 srp, 2010 1:27 pm

Vlastně mi ani o peníze nejde, na mých pěti stovkách nikdo nezbohatne a já nezchudnu..., jen když mě policie oslovila s žádostí o výslech tak jsem chtěl aby nepoctivci dostali co jim patří.
Podle hodnocení na aukru, jen v období si přišli na pěkný peníze a počítám, že to nebylo poprve.
mnitka

Příspěvekod MirekTT » pon 30 srp, 2010 2:16 pm

Pokud budou pravomocně odsouzeni ve věci trestněprávní, je pak důležité, zdali součástí trestu/rozsudku bude i povinnost nahradit škodu (zpravidla tomu tak bývá). Pokud ne, je třeba podat nový návrh ve věci občanskoprávní. Stejné je to i v případě, že odsouzený se nemá k úhradě škody uvedené v trestním rozsudku. Je také důležité, zdali se podaří prokázat škodu způsobenou v plné výši, respektive je nutno počítat s tím, že nestačí jen škodu nahlásit na policii, ale také výši škody řádně doložit - nejlépe složenka, nebo výpis z účtu. Že odsouzený pachatel nic nemá, neznamená, že se tím zbavuje povinnosti platit. Například u alimentů je to tak, že i z životního minima je plátci strháváno, a to celkem dost, ale je fakt, že zde je brán ohled na dítě, který je alespoň v českém právu stavěn nade vše, u náhrad škod to může být jinak, ale určitě ne tak, že nebude platit, musí poslat sem tam aspoň něco, jinak maří úřední rozhodnutí.
Každopádně není od věci škodu vymáhat exekutorem - všude se něco najde. A pokud by se dotyčný snažil před plněním povinnosti zbavit majetku prodejem, nebo přepisem, lze mu v tom zabránit podáním předběžného opatření. To se ale obyčejně používá u větších škod. Poškozený si ale tohle všechno musí vyběhat sám, no zkrátka je na tom pořád blbě. :cry:
Upozornění! Toto je diskuzní fórum, a ne vševědopedie absolutních pravd!
www.ModulyBrno.cz
MirekTT

Příspěvekod vvitty » pon 30 srp, 2010 3:03 pm

V zasade se muzes soudit i kvuli petikorune, ale...
- 600 za podani hradis TY
- pripadne dalsi vydaje za soud hradis TY
- soud MUZE prikazat uhradu vydaju druhe strane
- nejakou dobu bude trvat rizeni, budes tam jezdit, protoze to bude prisluset soudu v miste bydliste toho druheho, a pak sve penize z dotycneho budes pomalu dostavat pres exekutory

Takze ano, dostat se z nich daji, pokud aspon neco budou mit, da se jim zneprijemnit zivot, ale riskujes ze v tom skonci dalsi TVOJE penize.

Metoda jet k nim a vymahat penize na miste taky neni uplne vhodna, pokud to nejsou mekoty co zaplati kdyz na ne udelas bububu, riskujes ze odjedes s prazdnou. Brat si neco z jejich majetku na srovnani nedoporucuji, aby u Tebe pak nezaklepala policie...

No nic, mozna jsem pesimista, ale soudit se pro mene nez petimistnou castku neni moc efektivni.
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod loscarlos » ned 12 zář, 2010 8:18 pm

Dobrý den,chci se zeptat zda někdo z kolegů modelářů nemé zkušenost z člověkem ,který se představuje M.Vaněk a má email avankova21@seznam.cz. Poslal jsem mu 700Kč za loko a od té doby přestal reagovat. Inzerát byl na modelbazaru cca 20.8.2010. Začínám býti lehce nervozní a připadám si jako hlupák. Asi už na mne také konečně došlo :( . A popravdě mne nemrzí ani tolik těch 700Kč, jako spíš ta bezohlednost dotyčných lidí , kteří zasévají do modelářské komunity nepěkné věci :oops: . Dík za jakékoliv informace.
HO, už nemodelařím, jen si hraju ....
loscarlos

Příspěvekod fillipho » úte 14 zář, 2010 7:53 am

To už je docela dlouhá doba :(.....na model bazaru nakupuji také, ale vždy si to nechám poslat na dobírku nebo osobní odběr, peníze předem na model bazaru pro mě neexistují :!: . Spálil jsem se jednou na aukru, ten samej způsob, ale naštěstí aukro má program ochrany kupujících a peníze mě i kolegům po podání trestného oznámení vrátili. Mimochodem co tu čtu zpětně tak Havířov v tomhle boduje,tím se nechci dotknout slušných lidí z Havířova, jelikož ten co nás okradl také byl z Havířova, tak že možná ta samá banda o které se tu píše .......
H0 III-IV epocha v DR - stará produkce PIKO a GUTZOLD - analog
H0 IV epocha v ČSD - DCC
fillipho

Příspěvekod loscarlos » úte 14 zář, 2010 8:07 am

fillipho píše: Mimochodem co tu čtu zpětně tak Havířov v tomhle boduje,tím se nechci dotknout slušných lidí z Havířova, jelikož ten co nás okradl také byl z Havířova, tak že možná ta samá banda o které se tu píše .......

Je to možné, protože měl v popisu - moravskoslezský kraj. Že by tedy opravdu souvislost ? Poslal jsem mu další 2 emaily - samo, že zbytečně. Tak se pomalu loučím s penězi. Komletní údaje : M.Vaněk, avankova21@seznam.cz, č.účtu:503 143 2001/5500. Myslím, že i kdyby dal další inzeráty pod jiným jménem, těžko si bude měnit účet. Tak pro identifikaci, pro ostatní. Mimochodem nabízel 2x BR110 Piko á 700kč a v druhém inzerátu sergeje za 1200. Snad taky Piko.
HO, už nemodelařím, jen si hraju ....
loscarlos

PředchozíDalší

Zpět na Prodám, koupím