Fórum opět spuštěno - POZOR ČTĚTE

Vše co se vám k provozu fóra líbí nebo nelíbí. Připomínky adminovi.

Moderátor: Michal Dalecký

Re: Fórum opět spuštěno - POZOR ČTĚTE

Příspěvekod diego.dan » pon 12 črc, 2010 11:28 am

Petře,po přečtení témat nebo příspěvků,které tě zajímají použij funkci"označit jako přečtené" a už tě to nebude unavovat.
HO ZATÍM PLÁNUJI,OD 28.8.2009 ZÁČÍNÁM STAVĚT
diegovaho.blog.cz
GOTHIC FOREVER
diego.dan

Příspěvekod petrh » pon 12 črc, 2010 1:25 pm

to jo, to jde na homepage, mam zkusenosti s tim, ze si toto oznacim, vyklikam a pak nez se vratim a oznacim znovu tak nekdo neco pripise...
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod radekkrupka » pon 12 črc, 2010 2:05 pm

petrh píše:to jo, to jde na homepage, mam zkusenosti s tim, ze si toto oznacim, vyklikam a pak nez se vratim a oznacim znovu tak nekdo neco pripise...

Souhlas.... dá se to zkontrolovat tak, že otevřeš "Zobrazit nové příspěvky", pokud někdo něco připsal, najdeš to tady, byť jako přečtené, a zkontroluješ poslední příspěvek nejnovějšího vlákna...vlákna, která jsi měl jako nepřečtená a nebyla v nich nedávná aktivita se v tomto nezobrazí....

Taky mě tohle trochu štve. Já to řeším oklikáním všech nepřečtených témat. Prostě otevírám a jdu zpět aniž bych to četl.... vyjde to časově nastejno.

Pokud by šlo propašovat přečtení všech vláken i do zobrazení nepřečtených příspěvků, určitě bych to taky uvítal...
radekkrupka

Příspěvekod Petr Zatrepalek » pon 12 črc, 2010 3:27 pm

radekkrupka píše:
petrh píše:to jo, to jde na homepage, mam zkusenosti s tim, ze si toto oznacim, vyklikam a pak nez se vratim a oznacim znovu tak nekdo neco pripise...

Souhlas.... dá se to zkontrolovat tak, že otevřeš "Zobrazit nové příspěvky", pokud někdo něco připsal, najdeš to tady, byť jako přečtené, a zkontroluješ poslední příspěvek nejnovějšího vlákna...vlákna, která jsi měl jako nepřečtená a nebyla v nich nedávná aktivita se v tomto nezobrazí....

Taky mě tohle trochu štve. Já to řeším oklikáním všech nepřečtených témat. Prostě otevírám a jdu zpět aniž bych to četl.... vyjde to časově nastejno.

Pokud by šlo propašovat přečtení všech vláken i do zobrazení nepřečtených příspěvků, určitě bych to taky uvítal...

Jo, přesně tenhle problém by to chtělo vyřešit!
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod Vladimír_B » pon 12 črc, 2010 3:32 pm

A ještě ti smajlíci, stále jsem si na ně nezvyk a nelíbí se mi. A mohli by být o nějaký px větší...
>H0< Nejde? To slovo neznám. :-)
Vladimír_B

Příspěvekod drlo » pát 30 črc, 2010 6:54 pm

Len jeden postreh, ak by bolo možné aspoň, aby sa aktuálne diskutované príspevky radili hneď od začiatku, nakoľko niektoré témy sú porozhadzované po celej stránke, čo je samozrejme zapríčinené asi vznikom založenia určitého vlákna
drlo

Příspěvekod milan ferdián » sob 07 srp, 2010 7:56 pm

Nechápu se co se stalo .Web byl nedostupný. :!: od 6.8. do teď.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Jarda H. » ned 08 srp, 2010 5:34 am

milan ferdián píše:Nechápu se co se stalo .Web byl nedostupný. :!: od 6.8. do teď.

Do teď :?: Mně začal jít až nyní v neděli, podle příspěvků vidím, že během soboty už někomu fungoval, mně tady "v mokru" tedy nééé.

PS : navíc po vložení příspěvku - odkliknutí "ODESLAT" - trvá dost dlouho (cca 10-14 vteřin), než se mi příspěvek odešle a vrátí se na obrazovku zase forum ?! To dříve nebylo :!:
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod radula63 » ned 08 srp, 2010 6:36 am

Jarda H. píše:
milan ferdián píše:Nechápu se co se stalo .Web byl nedostupný. :!: od 6.8. do teď.

Do teď :?: Mně začal jít až nyní v neděli, podle příspěvků vidím, že během soboty už někomu fungoval, mně tady "v mokru" tedy nééé.

PS : navíc po vložení příspěvku - odkliknutí "ODESLAT" - trvá dost dlouho (cca 10-14 vteřin), než se mi příspěvek odešle a vrátí se na obrazovku zase forum ?! To dříve nebylo :!:

Jardo, to samé - taky začal jít až před pár minutama. Přitom modely.biz a jiné odkazy z těchto stránek šly - jen diskuze NE. Postřeh s odesíláním mám taky stejný. Stalo se mi i, že "tlačítko odeslat" nereagovalo - tedy až po několikerém "ťuknutí".
Radek
Raďula63
MPK - moduly plzeňského kraje
KŽM Praha 3
Psi štěkají, karavana jede dál
radula63

Příspěvekod MirekTT » ned 08 srp, 2010 10:23 am

Nejen toto fórum, současně mi nešel spustit Houmr ani další někteří kolegové.
Upozornění! Toto je diskuzní fórum, a ne vševědopedie absolutních pravd!
www.ModulyBrno.cz
MirekTT

Příspěvekod Jarda H. » pát 13 srp, 2010 12:38 pm

Rád bych se dozvěděl, co na tohle admini ?

Chtěl jsem se přihlásit v PÁ 13.8. kolem 14 hodiny a ono nic. Že prý stránky nelze najít, připojit, ..... modely.biz a magazin.modely.biz přitom šlapaly normálně, takže stejný problém, jako před pár dny, kdy fórum neběželo pár dní ?! Zkusil jsem stránky fóra nyní po půl třetí a ejhle, pro změnu fungují ?

PS : používám klasický prohlížeč IE
Jarda H.

Příspěvekod radula63 » sob 14 srp, 2010 7:05 am

Jarda H. píše:...PS : používám klasický prohlížeč IE

Včera jsem byl ma fóru až večer a to šlo. Ale vrátím se zpět , jak nešel několik dní (cca od 6.8.). Z mého pohledu prohlížeč na to nemá vliv. Používal jsem dřív IE a teď Mozillu. Nefakčilo to ani na jednom z nich. :lol:
Raďula63
MPK - moduly plzeňského kraje
KŽM Praha 3
Psi štěkají, karavana jede dál
radula63

Příspěvekod Jarda H. » stř 18 srp, 2010 9:26 am

Jarda H. píše:Rád bych se dozvěděl, co na tohle admini ?

..... Že prý stránky nelze najít, připojit, ..... modely.biz a magazin.modely.biz přitom šlapaly normálně, takže stejný problém, jako před pár dny, kdy fórum neběželo pár dní ?! ......

Nedozvím se holt nic :wink: tak snad už to bude fachčit bez problémů !
Jarda H.

Příspěvekod Michal Dalecký » stř 18 srp, 2010 10:21 am

Psal jsem adminovi a cekam na info. Eshop a magazin bezi na jinem hostingu nez forum.
:: H0, DCC, III-IV :: http://www.ambmodely.cz :: http://diskuze.modely.biz
Michal Dalecký

Příspěvekod petrh » pon 06 zář, 2010 7:05 pm

mam problem se prihlasit v praci pres ff na forum. odeslu login, jsem uspesne laogovan a nasledne se mi forum tvari opet nezalogovane. vsechna jina fora mi jedou (mytago.cz/forum, rpgforum.cz atd) i ostatni prohlizece, pravdepodobne nase proxy ci ISA server toto forum nekde filtruje, nezmenil se nazev kolacku na neco nestandartniho?
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

PředchozíDalší

Zpět na Připomínky k fóru