Moderátor: Michal Dalecký
petrh píše:to jo, to jde na homepage, mam zkusenosti s tim, ze si toto oznacim, vyklikam a pak nez se vratim a oznacim znovu tak nekdo neco pripise...
radekkrupka píše:petrh píše:to jo, to jde na homepage, mam zkusenosti s tim, ze si toto oznacim, vyklikam a pak nez se vratim a oznacim znovu tak nekdo neco pripise...
Souhlas.... dá se to zkontrolovat tak, že otevřeš "Zobrazit nové příspěvky", pokud někdo něco připsal, najdeš to tady, byť jako přečtené, a zkontroluješ poslední příspěvek nejnovějšího vlákna...vlákna, která jsi měl jako nepřečtená a nebyla v nich nedávná aktivita se v tomto nezobrazí....
Taky mě tohle trochu štve. Já to řeším oklikáním všech nepřečtených témat. Prostě otevírám a jdu zpět aniž bych to četl.... vyjde to časově nastejno.
Pokud by šlo propašovat přečtení všech vláken i do zobrazení nepřečtených příspěvků, určitě bych to taky uvítal...
milan ferdián píše:Nechápu se co se stalo .Web byl nedostupný.od 6.8. do teď.
Jarda H. píše:milan ferdián píše:Nechápu se co se stalo .Web byl nedostupný.od 6.8. do teď.
Do teďMně začal jít až nyní v neděli, podle příspěvků vidím, že během soboty už někomu fungoval, mně tady "v mokru" tedy nééé.
PS : navíc po vložení příspěvku - odkliknutí "ODESLAT" - trvá dost dlouho (cca 10-14 vteřin), než se mi příspěvek odešle a vrátí se na obrazovku zase forum ?! To dříve nebylo
Jarda H. píše:...PS : používám klasický prohlížeč IE
Jarda H. píše:Rád bych se dozvěděl, co na tohle admini ?
..... Že prý stránky nelze najít, připojit, ..... modely.biz a magazin.modely.biz přitom šlapaly normálně, takže stejný problém, jako před pár dny, kdy fórum neběželo pár dní ?! ......
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník