Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
cipisekmp píše:Zdarec, jak jsem uz nekde psal "veseli" ma nekolik problemu ktere dokud se nevyresi tak se stavet nezacne. Myslim ze jsem o tom uz nekde psal, ale zopakuju. 1. kde to skladovat, 2. kde to delat, (az bude dilna), 3. a to je to nejhorsi, kdo to bude obsluhovat. Bo tu stanici by mely obsluhovat min. tri lidi. Kdyz mlha bude ve Vizovicich, Irudzi Tremesna tak zustavam jen ja chi. No uvidime. Prozatim je to jen vize co bude se uvidi. Tot vse.
Zdarec Cipisek.
mlha píše:Myslím,že problém skladování vyřeším,mám místa dost.Když se do stavby do zhruba roku nepustíme,nebude mít náš kolega MM2 kde připojit svoje depo,to je asi jasné všem,kteří jsou s touto situací obeznámeni.
cipisekmp píše:Nekde se tu mihl prispevek od Milana Ferdiana (asi ho smazal nebo jsem jej nekde zasantrocil) a v nem bylo ze lidi z fora zajima stavba veseli a ze by sme trumfli Starou Paku. Opravdu neminime se z nikym tahat o "nejvetsi stanici" ci co ja vim o co. Vzhledem k nasemu lonskemu layoutu pri vystave v Luhackach (nekteri z navtevniku fora videli) ktery neni zrovna maly a proste v nem chyby druha stanice na dvoukolejce a zaroven bych rekl uzlova, ktera by proste delala stred naseho sveta. A to ma splnovat Veseli. Tot vse k duvodum projektu. Holac cipisek
depo201 píše:Milane nečil se,
byla to opravdu sranda s Hodonínem.....
Já jsem se našel nejdřív v modulech a hlavně pak v III. epoše...
čtyři staniční koleje mi bohatě postačí
malá skromná stanička na lokálce 1:měřítku
milan ferdián píše:cipisekmp píše:Nekde se tu mihl prispevek od Milana Ferdiana (asi ho smazal nebo jsem jej nekde zasantrocil) a v nem bylo ze lidi z fora zajima stavba veseli a ze by sme trumfli Starou Paku. Opravdu neminime se z nikym tahat o "nejvetsi stanici" ci co ja vim o co. Vzhledem k nasemu lonskemu layoutu pri vystave v Luhackach (nekteri z navtevniku fora videli) ktery neni zrovna maly a proste v nem chyby druha stanice na dvoukolejce a zaroven bych rekl uzlova, ktera by proste delala stred naseho sveta. A to ma splnovat Veseli. Tot vse k duvodum projektu. Holac cipisek
Jestli se, ale nepletu tak dvojkolejka přece ve VESELÍ končí.O ten střed světa ,tak nejde ,já to chápu.Já jenom jak píše petrh a ostatní,aby jste nezaplakali.Můj skromný finanční odhad na tuto stanici je půl mega.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků